Un bărbat care sa mutat într-o casă nouă găseşte la subsol un câine iar reacția lui spune totul

- Advertisement -

Ați avut vreodată senzația că uitat ceva când ați lăsat vechea casă în urmă? Această poveste incredibilă sa întâmplat în Saint Louis, când noii proprietari s-au mutat și au descoperit că cineva a lăsat în urmă un câine frumos.

„Tocmai am cumpărat o casă nou iar în subsol se afla un pit bull.”, a declarat noul proprietar personalului de la Stray Rescue din St. Louis. „Nu știu cât timp a fost acolo.”

Odată cu trecerea timpului, voluntarii s-au grăbit la locul faptei pentru a salva câinele abandonat, care nu putea fi mai fericit să-i vadă. „Când am deschis ușa spre subsol și ne-am luminat lanterna, l-am văzut cum dă din coadă”, a declarat Natalie Thomson, directorul de comunicare al grupului, pentru The Dodo. „Aproape că se sufocă, pentru că era atât de încântată să ne vadă. Când am eliberat-o, nu se putea opri din sărit în sus și în jos.

Deci, cine sunt acești oameni , care au ales să lase un câine în urmă, singur și incapabili să lupte pentru supraviețuire? Se pare că un grup de persoane ocupaseră proprietatea și au lăsat în urmă o grămadă de gunoi și alte lucruri, precum și câinele. Nimeni nu știe cine este acest grup de persoane sau de ce au ales să lase în urma un astfel de animal prețios, deoarece ei locuiau acolo ilegal. În mod clar câinele nu ar fi supraviețuit mult fără a fi găsită, pentru că nu era nici un fel de mâncare sau vas de apă pentru ea.

- Advertisement -

Personalitatea ei exuberantă și bucuria deplină pe care a arătat-o ​​la salvare i-au adus numele de „Jumping Bean”. Pentru un câine care a trecut printr-o experiența traumatizantă de a fi abandonată și a lăsat să moară, Jumping Bean are un spirit remarcabil. „Personalitatea ei este complet adorabilă”, a spus Thomson. „Îi iubește pe toți cei cu care se întâlnește și dorește atenție. Ea se asigură că nu este ignorată! E un animal energic și foarte afectuos!

Derulați în jos pentru a vedea un videoclip despre salvarea emoțională a Jumping Bean și spuneți-ne ce credeți în comentariile dvs.!

Acestui om nu i-a venit să creadă când a văzut un câine legat în subsolul casei pe care tocmai a cumpărat-o.

Se pare că o persoană care locuia ilegal a ocupat proprietatea și a lăsat în urmă o grămadă de gunoi și alte lucruri, precum și câinele

- Advertisement -

Voluntarii s-au grăbit la locul faptei pentru a salva puiul abandonat.

Personalitatea exuberantă și bucuria deplină pe care a arătat-o la salvare i-au adus numele de „Jumping Bean”

„Aproape că se sufoca, fiindcă era atât de încântată să ne vadă”

Mai jos este un videoclip cu operațiunea de salvare

sursa: boredpanda