Un bărbat a returnat un câine adăpostului de unde l-a luat pe motiv că e „prea drăguţ”

- Advertisement -

Când vă gândiți să adăugați un nou animal familiei dumneavoastră, de unde vă duceți să îl luaţi?

Vă propunem varianta adăposturilor pentru animale pentru că acestea au o surprinzătoare varietate de rase, vârste și temperamente. Adoptarea unui câine este una dintre cele mai bune modalități de vă face familia fericită, ajutând în același timp câinii fără adăpost. Procesul de adopţie ascunde însă multe capcane potențiale.

Adăposturile sunt locuri de stres pentru câini, care pot dobândi tot felul de obiceiuri proaste sau boli. Poate fi dificil să crezi că într-un alt mediu câinele se va manifesta calm şi va fi bine. Adesea, proprietarii aduc înapoi un animal de companie recent adoptat, pentru că „nu cooperează”. De cele mai multe ori, proprietarii nu au răbdare pentru dresarea câinelui sau pentru alte probleme comportamentale, astfel încât aleg calea cea mai ușoară.

Helena este un căţel frumos, un corcitură de pit bull și cu un aspect de dur. În realitate, totuși, ea este o foarte liniştită. Nu i-ar plăcea decât să se joace cu oamenii şi să le facă pe plac.

- Advertisement -

Cu o astfel de dispoziție excelentă, ea va fi adoptată în cel mai scurt timp. Când a fost găsită că tocmai a fost piele și oase, dar după ce a devenit din nou sănătoasă, ea a fost oferită spre adopție. Helena a fost adoptată în 27 octombrie 2017. Lunile au trecut. Liniștea părea să indice că procesul mergea bine și că se așezase.

Dar, pe 5 martie 2018, proprietarii Helenei i-au predat înapoi în adăpost. De ce?

Pentru că era „prea drăguț”!

- Advertisement -

Chiar în timp ce proprietarul ei o predă, ea stătea pe picioarele unui lucrător de salvare, fericită și jucăuşă, încântată de a fi în jurul oamenilor. Adăpostul a spus că era clar că fostul său proprietar o alesese din cauza aspectului ei și spera că va fi un câine de pază fioros.

Din fericire, ea a fost readoptată după doar două zile de un cuplu care în mod clar a fost îndrăgostit cu manierele și frumusețea ei. Adăpostul a postat o actualizare fericită pe pagina lor de Facebook.

„Câinii buni nu întotdeauna au de pierdut”.Helena, câinele returnat la adăpost după adopţie pentru că fost „prea drăguț”, a găsit o familie care este la fel de drăguță ca ea.

- Advertisement -

https://youtu.be/8zRFGeO30xk

sursa: https://www.liftable.com/amandathomason/man-returns-dog-animal-services-nice/