Soţul a părăsit-o după 5 zile de la accident, acum a găsit iubirea adevărată alături de cel care a ajutat-o să meargă din nou.

- Advertisement -

Viaţa are urcuşuri şi coborâşuri, iar de multe ori simţim că nu ne vom mai ridica niciodată de jos. Când avem parte de o experienţă tragică în viaţa noastră, ne aşteptăm ca cei dragi, familia să fie alături de noi, dar iată că pentru Riona lucrurile nu au stat aşa, atunci când avea mai mare nevoie.

O poveste care dovedeşte că iubirea adevărată nu ţine cont de nimic şi că magia se va întâmpla în viaţa noastră, mai devreme sau mai târziu.

În martie anul acesta, Riona s-a confruntat cu o situaţie dev@statoare.

- Advertisement -

Un accident vascular a lăsat-o paralizată de la talie în jos. Doctorii i-au spus că nu va mai putea merge niciodată.

La scurt timp, a primit o nouă lovitură.

Soţul ei a anunţat-o că doreşte să divorţeze după 14 ani de căsătorie şi patru copii împreună. În momentul în care avea mai mare nevoie de susţinerea lui, acesta a decis să o părăsească.

- Advertisement -

Riona a decis că trebuie să fie puternică pentru copiii ei şi astfel a început recuperarea pentru a putea merge din nou cu orice preţ.

La 8 săptămăni de la accident aceasta a început excerciţiile de recuperare, a căutat pe Facebook un antrenor personal care o poate ajuta şi aşa l-a cunoscut pe Keith.

- Advertisement -

Alături de el a făcut progrese imense, în ciuda pronosticului extrem de sumbru al medicilor şi mai mult, au început o poveste frumoasă de dragoste.

Femeia a făcut progrese imense, poate merge fără probleme în cârje, iar pe distanţe mari, foloseşte căruciorul cu rotile. Alături de Keith a devenit mult mai puternică!

Nu a crezut nicio secundă că Keith îşi va dori o relaţie cu ea, o mamă singură cu patru copii care are şi probleme grave de sănătate. Ceea ce părea cel mai negru coşmar, s-a dovedit a fi un vis frumos!

Aşa arată dragostea!

Dragostea adevărată nu ţine cont de nimic şi nu discriminează pe nimeni!

Sursa: Daily Mail