Soluții ingenioase cu ajutorul agrafelor și clamelor de birou!

- Advertisement -

Am folosit cu toții agrafe și clame de birou pentru a păstra documentele ordonate și împreună. Dar există o mulțime de alte moduri în care puteți folosi agrafele și clamele de birou în viața dvs:

1) Stand telefonic
Aveți nevoie să vă sprijiniți telefonul? Nu trebuie să cumperi un stand fantezist. Aflați cum să faceți unul din clamele de birou din videoclipul de mai jos.

2) Determinați tensiunea de suprafață a apei
Trebuie să-i înveți pe copiii tăi un lucru sau două despre știință? Puteți crea un experiment științific și determina tensiunea superficială a apei cu cleme de hârtie. Aflați cum aici.

- Advertisement -

3) Utilizați toată pasta de dinți
Nu pierdeți nici un pic de pastă de dinți. Puteți folosi fiecare ultimă bucată prin rotirea fundului. Păstrați-l la locul ei cu o clemă de birou.

4) Umeraș pentru haine de papusi
Aveți nevoie să vă păstrați hainele păpușii organizate și fără cute? Faceți umerase mici din agrafe de birou. Obțineți instrucțiunile de aici.

- Advertisement -

5) Suport de flori
Sârmă de flori poate fi costisitoare. Puteți să vă îndreptați în schimb un agrafe de birou. Utilizați-le pentru a vă asigura plantel și florile în pozițai dorită.

6) Așezați plăcile decorative
Doriți să atârnați o plăcuță pe un perete? Există mai multe moduri în care puteți să o faceți cu agrafe de birou. Puteți găsi o metodă aici.

7) Faceți cercei
Agrafele de birou pot fi, de asemenea, accesorii de modă excelente. Luați un șir pentru a înfășura în jurul lui material textil. Aflați cum să faceți aceste cercei aici.

8) Agrafă de păr
Aveți nevoie de o agrafă pentru păr? Puteți folosi o agrafă de birou pentru a vă prinde părul.

- Advertisement -

9) Faceți un sutien prins în spate
Fixați curelele vizibile ale sutienului cu o clemă de birou. Trebuie doar să-l prindeți în jurul celor două curele de sutien, astfel încât să se întâlnească în mijloc.

10) Inel pentru cheie
Trebuie să iei o cheie din lanț, dar nu vrei să o pierzi? Puneți un clip pe el. Acesta va servi ca un inel de chei improvizate.

11) Țineți plicul de ceai la suprafață

Nimeni nu vrea să pescuiască în jurul casei de ceai cu degetele. Datorită clipurilor de birou nu trebuie să faceți asta. Utilizați un clemă  pentru a vă ține punga de ceai la suprafață.


12) Faceți carduri decorative
Puteți folosi agrafe de birou pentru a face niște felicitări decorative. Sunt utile pentru felicitările de vacanță. Aflați cum să faceți acest lucru de aici.

13) Bandă ușor de deschis
Încercarea de a găsi sfârșitul unei bucăți de bandă poate fi atât de enervantă. Scăpați de această problemă utilizând un clip de birou. Pur și simplu puneți-l sub bandă la sfârșit și utilizați-l pentru a trage banda la următoarea utilizare.

14) Marcaje decorative
Utilizați un clamă de birou pentru a prinde decorațiunile. Puteți face chiar și cele mai apreciate prin lipirea de lucruri cum ar fi arcuri, butoane, sau margele de sticlă la partea de sus. Găsiți niște instrucțiuni aici.

15) Prinderea tivului
Nu trebuie să riscați să călătoriți dacă tivul tău cade în timp ce ieși afară. Agrafele de birou vor funcționa într-o situație de urgență pentru a vă ține tivul. Puteți, de asemenea, să-l utilizați pentru a vă ține mâneci dacă continuă să cadă.

16) Prindeți-vă brățară
Poate fi aproape imposibil să îți puneți o brățară de unul singur. Dar nu dacă utilizați o agrafă de birou. Așezați agrafă de birou printr-un inel de legătură și țineți-o în mână și folosiți-o pe cealaltă mână pentru a o prinde.

17) Deschiderea scrisorilor
Nu aveți nevoie de un dispozitiv de deschidere a scrisorilor. Puteți folosi o agrafă de birou. Utilizați capătul ascuțit pentru a vă deschide scrisoarea.

18) Suport pentru ou
Utilizațio agrafă mare de birou în loc să decolorați lingurile pentru a ține un ou. Țineți celălalt capăt îndreptat, astfel încât să îl puteți lasă ușor în apă.

19) Șurubelniță
V-ați pierdut un șurub la ochelari? Puteți folosi o clemă de birou în locul acelor șurubelnițe mici. Dacă aceasta nu reușește o puteți răsuci în jurul ochelarilor pentru a-i ține în poziția potrivită.

20) Țineți hârtia de ambalat în poziție dorită
Agrafele de birou reprezintă o modalitate excelentă de a împiedica răsucirea hârtiei. Doar puneți-le la ambele capete ale hârtiei de ambalat. Este mult mai bine decât să folosiți o bandă de cauciuc care poate lăsa urme pe ea.

sursa: https://homehacks.co/20-household-problems-can-solve-paper-clips/