Scrisoarea emoţionantă lăsată de Edith Gonzalez fiicei ei: „Până la urmă, suntem praf de stele“

- Advertisement -

Actriţa mexicană Edith Gonzalez, care a murit la vârsta de 54 de ani, pe 13 iunie, din cauza cancerului ovarian, i-a lăsat o scrisoare emoţionantă fiicei ei, Constanza (14 ani).

Edith Gonzalez a pierdut lupta cu c@ncerul ovarian pe 13 iunie, la trei ani după ce a fost diagnosticată cu boala.

Înainte de a muri, îndrăgita actriţă de telenovele, care a fost înmormântată pe 14 iunie, i-a lăsat o scrisoare emoţionantă fiicei sale, Constanza, în vârstă de 14 ani, relatează News Beezer.

- Advertisement -

În scrisoare, regretata actriţă îi transmite fiicei sale şi a politicianului Santiago Creel, că viaţa este frumoasă şi că ea este puternică.

„Într-o zi ţi-au anunţat sosirea, transformându-mi corpul. Am simţit cum ai crescut. Ai venit puternică, delicată, aşteptată şi frumoasă. M-ai făcut mamă. Te-am ţinut în braţe şi m-am gândit, fără să suspectez profunzimea a ceea ce înseamnă să fii mamă, că te voi putea forma. Însă, încet-încet, m-ai învăţat că părinţii nu pot decât să spere că pot fi ghizi pentru copiii lor, în marea imensă ce este viaţa. Nu, iubito, viaţa nu este grea, ci mai degrabă neruşinat de frumoasă. Tu eşti foarte determinată, deşteaptă şi generoasă“, a scris Edith Gonzalez în textul pentru fiica ei.

Edith Gonzalez i-a mai spus fiicei sale şi că o face extrem de mândră: „Sunt atât de mândră de tine, atât de mândră să te văd construindu-te ca o persoană frumoasă, puternică, veselă şi corectă. Constanza, eşti fetiţa mea, iubirea mea, cerul meu, inima mea, totul pentru mine, şi totuşi, fără dubii, eşti propria ta persoană. Eşti o copilă frumoasă. Pot doar să îţi mulţumesc că mi-ai permis să îţi fiu mamă şi să înţeleg, privindu-te, miracolul vieţii. Până la urmă, suntem praf de stele. Te iubesc, micuţo“.

- Advertisement -

Edith Gonzalez a fost diagnosticată cu cancer ovarian în 2016 şi a suferit mai multe intervenţii chirurgicale prin care i-au fost ext1rpate ovarele şi uterul.

În 2017, vedeta preciza despre lupta cu boala: „Nu sunt o luptătoare, sunt o iubitoare a vieţii“. Actriţa spunea atunci şi că ţine cancerul este sub control şi se arăta încrezătoare că va reuşi să depăşească încercarea cu bine.

Edith Gonzáles era căsătorită cu Lorenzo Margain şi are o fiică, Constance, în vârstă de 14 ani, dintr-o relaţie anterioară.

- Advertisement -

Edith Gonzalez şi-a început cariera încă din copilărie, ea debutând în telelnovele la vârsta de doar 4 ani, cu rolul din „Cosa juzgada“. A cunoscut succesul la 13 ani, cu apariţia din „Los ricos tambien lloran/Şi bogaţii plâng“, iar cariera ei a explodat de-a dreptul în 1993 odată cu rolul din „Corazon salvaje/Inimă salbatică“, unde a fost partenera regretatului Eduardo Palomo.

Au urmat apoi rolurile din „Aventurera“ (1998), „Dragostea învinge“, „Salome“ (2001), „Pădurea blestemată“ (2004). A mai jucat, apoi, în filmul „Deseo“ (2008) şi în telenovelele „Dona Barbara“ (2008) şi „Cameleones“ (2009).