Putem uita de vechile moduri de a depozita lemnul, aceşti oameni au venit cu nişte idei uimitoare!

- Advertisement -

La noi depozitarea lemenlor se face de obicei într-un loc ascuns şi aranjate la grămadă. Chiar şi din aceste lemne se pot face lucruri uimitoare care pot atrage atenţia oaspeţilor. Există oameni care au adus aranjarea lemnelor la un alt nivel şi le-au aranjat într-un mod artistic şi ingenios. Metoda este relativ simplă, decât să le pună pe toate grămadă, mai bine le-au aranjat în diferite forme care se îmbină perfect cu aspectul grădinii sau cel al casei. Până la urmă aceste lemne ajung să încălzească casa, dar asta nu înseamnă că nu pot fi aranjate frumos.

Acest gospodar şi-a aranjat lemnele în aşa fel încât  acestea arată ca nişte căsuţe de lemn. După cum se vede, proprietarul a fost foarte atent la detalii şi chiar le-a pus şi geamuri, uşi si un mic gărduleţ.

Cu o tentă mai artistică, acest om şi-a aranjat lemne în formă unui vultur. Dacă ne uităm atent, putem găsi mai multe detalii ascunse în această imagine care seamnă cu o pictură făcută din lemne de foc.

- Advertisement -

Această idee poate fi folosită la o pensiune spre exemplu, deşi ar arata bine la orice casă. Lemnele au fost aranjate în jurul ferestrei şi se îmbină perfect cu peisajul! În plus, a mai făcut şi economie de spaţiu.

Lemnele de foc pot fi ţinute şi în casă. Acest design modern se potriveşte perfect cu bucăţile de lemn.

Pentru această idee este mai mult de lucru, dar asta nu înseamnă că nu poate fi realizată. Lemnele arată ca nişte căsuţe mici cu un acoperiş frumos.

- Advertisement -

Cât de frumos arată această curte cu lemnele aranjate în acest fel. Un peisaj rustic care poate cuceri pe oricine!

Într-o casă de la ţară lemnele de foc nu trebuie să lipsească. Priviţi ce bine arată dacă sunt folosite ca şi mobilier.

Creativitatea poate fi dusă şi mai departe! Acest om şi-a aranjat lemnele în forma unui copac.

Lemnele uscate trebuie ferite de ploaie, dar în loc să le punem pe toate la grămadă, le putem aranja folosind această idee.

- Advertisement -

Se poate face chiar şi un gard întreg din lemne de foc.

Oameni creativi ştiu cum să se folosească de aceste lemne si frumuseţea lor cucereşte pe oricine. Un mic detaliu poate schimba total felul în care arată o gospodărie. Nu uita să le araţi şi prietenilor tăi aceste idei uimitoare!

sursa: Goods Home Design