Oameni aruncă inelele de logodnă pentru piercing-uri. Ce părere aveți despre această modă?

- Advertisement -

Inelele de nuntă au existat de mai mult de 6.000 de ani și, desigur, o căsătorie trebuie sa fie sigilata cu o bijuterie frumoasa pe degetul celuilalt.

Cu toate acestea, o tendință oarecum deranjantă pe mediile de socializare arată că tot mai multe cupluri nu mai primesc inele de nuntă.

Ei aleg să-și străpungă degetele în loc.

Această nouă tendință dureroasă sa răspândit pe Facebook și Instagram, iar oamenii se încurajează reciproc să scape de inelele tradiționale de nuntă în favoarea acestor piercing-uri. Imaginile procedurii și chiar rezultatele finale nu sunt cu siguranță pentru cei slabi, pentru că ar părea foarte dureros.

- Advertisement -

Unele dintre aceste piercing-uri sunt relativ simple, cu un singur diamant sau o bucată de metal. Cu toate acestea, alții preferă să meargă la nivelul următor, un întreg inel sau mai multe tije și diamante împreună. Pe scurt, există o mulțime de variante ale acestor piercing-uri de nuntă, unele mai dureroase decât altele.

Străpungerea degetelor nu este lipsită de pericol, deoarece poate dura până la un an întreg pentru a se vindeca.

Cu toate acestea, sunt considerate sigure de către unii atâta timp cât un material de înaltă calitate este utilizat și este plasat bine.

- Advertisement -

Se pare că plasarea în locul ideal este importantă, deoarece dermatologii avertizează oamenii că piercing-ul se poate mișca după un timp dacă ancora nu este plantată destul de adânc.

Cu toate acestea, se pare că aceste piercing-urile au devenit din ce în ce mai populare în ultimul timp, cel mai probabil din cauza expunerii mai mari pe platformele sociale. DeBerry a introdus aceste piercing-uri cutanate timp de peste zece ani și spune că diferă semnificativ de cele obişnuite.

- Advertisement -

“Acestea sunt diferite de celelalte piercing-uri, deoarece sunt considerate “lucrări de suprafață” . Ea permite într-adevăr unei persoane să se îndepărteze de piercing-urile tradiționale, cum ar fi urechea sau nasul”, a menționat piercer-ul. “Cu baza ancorată sub suprafața pielii, vârfurile sunt interschimbabile cu o mare varietate de culori, forme și modele”.

Aparent, piercing-urile nu sunt atât de greu de îndepărtat, iar omul spune că este complet sigur și se poate face foarte repede.

“Nu sunt necesare cusături sau doctori pentru îndepărtare”, a spus DeBerry. “Este nevoie de câteva secunde pentru a le elimina.”

Desigur, aceste piercing-uri arată incredibil de dureros, deși durerea, de obicei, nu este o problemă pentru cei care doresc cu adevărat unul.

“Durerea va depinde întotdeauna de individ”, a spus piercer-ul. “Unii oameni reacționează mult mai bine decât alții. ”

Cu aproape 4.000 de posturi pe Instagram, tot mai mulți oameni își pun unul dintre aceste piercing-uri.

Nu pare să existe un consens între cei care pun piercing-uri, deoarece unii refuză să le străpungă degetele, din cauza unei probabilități ridicate de a rupe pielea, lăsând cicatrici și fiind vulnerabile la infecții.

Uni oameni însa sunt împotriva acestei tendințe

“Piercing-urile sunt minunate, dar au o șansa mare de respingere și infecție.” a comentat Alyssa Helmers.

Da … Nu mi se pare o idee bună. Mâna trece prin multe mișcări, în mod constant este partea din corpul nostru care vine în contact cu mulți germeni “, a adăugat Zach Hughes.

sursa: shareably