Oameni aruncă inelele de logodnă pentru piercing-uri. Ce părere aveți despre această modă?

- Advertisement -

Inelele de nuntă au existat de mai mult de 6.000 de ani și, desigur, o căsătorie trebuie sa fie sigilata cu o bijuterie frumoasa pe degetul celuilalt.

Cu toate acestea, o tendință oarecum deranjantă pe mediile de socializare arată că tot mai multe cupluri nu mai primesc inele de nuntă.

Ei aleg să-și străpungă degetele în loc.

Această nouă tendință dureroasă sa răspândit pe Facebook și Instagram, iar oamenii se încurajează reciproc să scape de inelele tradiționale de nuntă în favoarea acestor piercing-uri. Imaginile procedurii și chiar rezultatele finale nu sunt cu siguranță pentru cei slabi, pentru că ar părea foarte dureros.

- Advertisement -

Unele dintre aceste piercing-uri sunt relativ simple, cu un singur diamant sau o bucată de metal. Cu toate acestea, alții preferă să meargă la nivelul următor, un întreg inel sau mai multe tije și diamante împreună. Pe scurt, există o mulțime de variante ale acestor piercing-uri de nuntă, unele mai dureroase decât altele.

Străpungerea degetelor nu este lipsită de pericol, deoarece poate dura până la un an întreg pentru a se vindeca.

Cu toate acestea, sunt considerate sigure de către unii atâta timp cât un material de înaltă calitate este utilizat și este plasat bine.

Se pare că plasarea în locul ideal este importantă, deoarece dermatologii avertizează oamenii că piercing-ul se poate mișca după un timp dacă ancora nu este plantată destul de adânc.

- Advertisement -

Cu toate acestea, se pare că aceste piercing-urile au devenit din ce în ce mai populare în ultimul timp, cel mai probabil din cauza expunerii mai mari pe platformele sociale. DeBerry a introdus aceste piercing-uri cutanate timp de peste zece ani și spune că diferă semnificativ de cele obişnuite.

“Acestea sunt diferite de celelalte piercing-uri, deoarece sunt considerate “lucrări de suprafață” . Ea permite într-adevăr unei persoane să se îndepărteze de piercing-urile tradiționale, cum ar fi urechea sau nasul”, a menționat piercer-ul. “Cu baza ancorată sub suprafața pielii, vârfurile sunt interschimbabile cu o mare varietate de culori, forme și modele”.

Aparent, piercing-urile nu sunt atât de greu de îndepărtat, iar omul spune că este complet sigur și se poate face foarte repede.

“Nu sunt necesare cusături sau doctori pentru îndepărtare”, a spus DeBerry. “Este nevoie de câteva secunde pentru a le elimina.”

Desigur, aceste piercing-uri arată incredibil de dureros, deși durerea, de obicei, nu este o problemă pentru cei care doresc cu adevărat unul.

- Advertisement -

“Durerea va depinde întotdeauna de individ”, a spus piercer-ul. “Unii oameni reacționează mult mai bine decât alții. ”

Cu aproape 4.000 de posturi pe Instagram, tot mai mulți oameni își pun unul dintre aceste piercing-uri.

Nu pare să existe un consens între cei care pun piercing-uri, deoarece unii refuză să le străpungă degetele, din cauza unei probabilități ridicate de a rupe pielea, lăsând cicatrici și fiind vulnerabile la infecții.

Uni oameni însa sunt împotriva acestei tendințe

“Piercing-urile sunt minunate, dar au o șansa mare de respingere și infecție.” a comentat Alyssa Helmers.

Da … Nu mi se pare o idee bună. Mâna trece prin multe mișcări, în mod constant este partea din corpul nostru care vine în contact cu mulți germeni “, a adăugat Zach Hughes.

sursa: shareably