O pisică a stat 9 zile într-un copac mieunând după ajutor. Gestul eroic al unui tănar i-a salvat viaţa!

- Advertisement -

Într-o zi din februarie, o pisică pe nume Alice a fugit din casa ei din Buffalo, New York, când proprietarul ei se plimba cu câinii. Înainte ca proprietarul ei, Jessica Williams, să o poată opri, Alice a urcat un copac înalt din curtea casei.

După ce Alice a ajuns în partea de sus a copacului, a încercat să coboare, dar nu a mai reușit. Alice era blocată și Williams nu avea cum să ajungă la ea.

Williams a sunat repede la departamentul de pompieri local, sperând că cineva ar veni să-i salveze pisica iubită. Dar, spre surprinderea ei, pompierii nu au răspuns la apelurile ei. Ea a încercat, de asemenea, să ajungă la SPCA și Controlul animalelor locale, dar nimeni nu a răspuns.

- Advertisement -

Williams împreună cu prietenul ei, Daniel Pilarski și mama lui Pilarski, Tammy Hanna, au încercat tot felul de metode: să vorbească cu ea sau să o ademenească cu mâncare în partea de jos a copacului.

Nimic nu funcționa!- Alice nu voia să coboare.

Alice a rămăsă blocată în copac timp de nouă zile. Pisica săracă era înghețată și flămândă, iar Williams se temea că va muri acolo.
Williams și Hanna au postat despre pisica pe Facebook, sperând că cineva ar veni și îi va ajuta.

- Advertisement -

Din fericire, cineva a observat postările lor: un tânăr pe nume Tristian Lambright.

„Am avut ceva timp liber astăzi și am observat că cineva era în primejdie cu privire la faptul că pisica lor a fost de un copac timp de 9 zile. Această pisică a fost blocată într-un copac în ploaie și frig. Departamentul de pompieri din orașul Lancaster nu s-a oferit să-i ajute așa că..Pasiunea mea preferată este alpinismul așa că m-am avânt în cățărarea copacului pentru a salva un animal iubit de familie. Tot ce aveam nevoie era un ham, o scară și un rucsac. Mi-a făcut plăcere și am fost bucuros că Alice s-a întors la familia ei și că toată lumea a fost fericită astăzi „, a scris Lambright pe Facebook.

Lambright s-a urcat în copac, iar Hanna a filmat întreaga salvare a pisicii și a postat-o pe Facebook. Videoclipul a obținut rapid mii de vizualizări, iar lumea a fost uimită de abilitățile de alpinism ale lui Lambright.

https://www.facebook.com/tammy.hannapilarski/videos/10210379831803230/?t=1

- Advertisement -

Alice a fost fericită să se vadă pe pământ cu familia ei – ea nu s-a oprit din tors pentru restul zilei! Hanna și Williams au fost atât de încântate să aibă pisica acasă dinou!
„Tristan a fost îngerul nostru păzitor; fără el Alice probabil că nu mai putea supraviețui mult„, a spus Hanna pentru revista Love Meow.

Williams a adus pisica înăuntru. A înfășurat o pătură caldă în jurul ei și mica pisică a adormit fericită.

Acum, Alice se bucură de viața ei pe pământ!

Mulțumită unui tânăr alpinist, pisica este acum în siguranță în casa iubitoare a familiei sale. Lambright este un adevărat erou!

sursa: AnimalChannel