O mamă a cumpărat rafturi vechi şi le-a transformat în piese de mobilier incredibile!

- Advertisement -

Vă prezentăm o poveste despre cum poţi transforma orice lucru ce la un moment dat nu îţi mai este folositor în casă în ceva absolut nou şi spectaculos. Inspiraţi-vă şi alegeţi să reciclați și să recreați aproape orice în casă dumneavoastră!

Mobila este unul dintre lucrurile cele mai ușor de reciclat. Toți am găsit modalități de a folosi dulapurile noastre vechi, iar multe dintre aceste proiecte implicau scoaterea sertarelor. Ce putem face cu aceste sertare rămase?

Ei bine, există o mulțime de moduri în care puteți reutiliza sertarele vechi și să le transformăm în piese uimitoare de design dar şi funcționale care vor adăuga noutate şi eficienţă casei dumneavoastră.
Iată câteva moduri de reutilizare a sertarelor:

 1) Biblioteca permanentă – Așezați sertarul în sus și puneți-l pe perete ca o bibliotecă pe verticală.

- Advertisement -

2) Organizator pentru chei şi alte obiecte pe hol
Montați două sertare pe perete și puneți cârligele în unul dintre ele pentru a vă atârna cheile. Utilizați cealaltă pentru a vă păstra încălțămintea și papucii de casă.

3) Oglindă – Aveți nevoie de o oglindă pentru a vă putea verifica înainte de a ieşi din casă? Lipiți o oglindă în interiorul sertarului și trageți sertarul la înălțimea feței pentru a vă putea vedea şi aveţi soluţia perfectă.

- Advertisement -

4) Tablou de plută pentru fotografii şi alte notiţe 

Folosiţi adeziv şi un tablou de plută pe partea din spate a sertarului dumneavoastră și aşezaţi fotografiile şi lucrurile importante pe acest tablou.

- Advertisement -

5) Paturi pentru animalele de casă 

Doar puneți niște pături sau o pernă în sertar pentru a o transforma într-un pat pentru animalele de companie.

6) Bibliotecă înaltă

Aşezaţi rafturile unul peste altul până realizaţi o bibliotecă înaltă numai bună pentru depozitarea cărţilor sau altor obiecte de design.

6) Sertare prinse pe perete asimetric

Montaţi sertarele direct pe perete în orice variantă preferaţi, simetric sau asimetric şi plasaţi-vă obiectelele în aceste spaţii.

7) Spaţiu de depozitare pentru obiectele din baie

Așezați un sertar pe perete de deasupra mașinii dumneavostră de spălat, astfel încât să aveți suficient loc pentru depozitarea detergentului, a înălbitorului și a agentului de îndepărtare a petelor.