O femeie a transformat un vechi autobuz într-o casă ecologică minunată

- Advertisement -

Odată ce Jessie Lipskin a văzut documentarul „Războinicul deșeurilor”, știa că genul acela de locuință mică se potrivește stilului ei. Deci, ea a cumpărat un autobuz Greyhound din 1966 de pe eBay.
A petrecut în următorii trei ani renovarea autobuzului, care este același model pe care Keanu Reeves l-a condus în „Speed”.

„Prima mea întâlnire cu stilul de viață alternativ sustenabil a fost documentarul” Garbage Warrior „,” a declarat ea pentru Bored Panda. „Mi-a plăcut cu adevărat. Am început să citesc mai mult despre stiluri de viață sustenabile. În cele din urmă, o locuință pe roți părea o soluție perfectă: puteam explora cu ușurință locuri noi (găsirea unui loc permanent pentru a se stabili, pe termen scurt, nu era o prioritate pentru mine) și aș putea continua să experimentez stil de viață vegan „.

- Advertisement -

Singura problemă era că nu știa nimic despre construcție sau renovare.

„Îmi place DIY, cu toate acestea, nu am experiență în domeniul instalațiilor sanitare, electrice, tâmplariei necesare pentru acest proiect „, a adăugat ea.

Deci, a ajuns să angajeze un arhitect pentru designul interior al mașinii și un dulgher pentru a construi totul în el. Ea a alocat pentru acest proiect o sumă totală de 125.000 de dolari pentru a crea un spațiu mobil de locuit ecologic. Dar chiar și atunci, proiectul nu a fost atât de ușor.

- Advertisement -

„Marea provocare a fost că era foarte diferită de a lucra la o locuință fixă într-o singură locație. Mereu am fost nevoit să vă explic pentru mișcare, în plus, unghiul autobuzului și al ferestrelor cu stil înclinat au făcut dificilă proiectarea celei mai bune amenajări posibile și a prelucrării lemnului curbat. Acest lucru a adăugat o mulțime de timp în proiect „, a spus ea.

Casa lui Lipskin are podele din lemn de esență tare și ferestre, astfel încât autobuzul are lumină naturală. Casa are, de asemenea, două spații de dormit speciale.

- Advertisement -

Unul se află în spatele autobuzului și găzduiește o saltea de dimensiuni complete. Există, de asemenea, un pat retractabil spre partea din față a autobuzului, care servește drept a doua zonă de dormit.

Această casă mică are și trei dulapuri mari și o mulțime de alte zone pentru depozitare. Este, de asemenea, echipat cu comutatoare diminuate pentru a controla cantitatea de lumină pentru a seta starea de spirit. Bucătăria include o chiuvetă mare și sertare de lemn și o mulțime de spațiu extra.
De asemenea, are un cuptor, o sobă și un încălzitor de apă caldă. Mașina de spălat și mașina de spălat eficient din punct de vedere energetic sunt amplasate și în bucătărie.

Baia, adiacentă bucătăriei, are un duș în picioare și un dulap separat. În autobuz există două centrale de aer care sunt controlate de termostate.

Din păcate, Lipskin nu era pregătit să conducă un vehicul atât de mare, dar rezultatul este spectaculos.

Ea a descoperit că este neputincioasă pentru stilul ei de conducere și că vinde autobuzul. Puteți afla mai multe despre proiectul ei pe pagina Instagram aici.

Sursa:https://homehacks.co/looking-downsize-bought-bus-spent-3-years-renovating/