Acasă Inspiraţie O femeie a ajutat la reîntâlnirea dintre un om fără adăpost și câinele său. Merită toată aprecierea noastră!

O femeie a ajutat la reîntâlnirea dintre un om fără adăpost și câinele său. Merită toată aprecierea noastră!

0
O femeie a ajutat la reîntâlnirea dintre un om fără adăpost și câinele său. Merită toată aprecierea noastră!

Wilma Price era fost ocupată să facă cumpărături la magazinul local din Huntsville, când a văzut brusc un bărbat fără adăpost. Wilma se uita mai atent la ceea ce era scris pe cartonul acestuia:

„Câine în lire. Vă rog, ajutați! „, scria pe semn.

Wilma nu s-a apropiat de străinul fără casă la început pentru că nu avea decât 8 dolari în numerar, dar s-a întors mai târziu să afle povestea bărbatului.

Wilma voia să știe dacă ar putea fi de ajutor cumva, pentru că este și ea o iubitoare de animale și a înțeles că omul era disperat să-și ia câinele înapoi.

„M-am uitat la el și nu am putut să trec peste asta”, a spus femeia mai târziu pentru CBS News. „Arăta ca un băiețel care stătea acolo pierdut.”

Patrick a recunoscut sincer că a petrecut ultimele nopți în închisoare pentru că a fost acuzat că a încălcat legea. Din cauza arestării omului, câinele său loial, Fred Frederick, a fost considerat ca un câine vagabond și dus la un adăpost pentru animale.

În clipa în care Patrick a ieșit din închisoare a încercat să-și ia câinele înapoi cu orice preț. Faptul că Fred era considerat un câine vagabond și trimis la un adăpost era un gând sfâșietor pentru el.

A luat legătura cu adăpostul în care fusese cazat Fred, dar i-au spus că va avea nevoie de 120 de dolari pentru costurile de cazare, precum și costurile pentru vaccinările necesare.
Nu plec din oraș până nu-mi iau câinele, i-a spus omul Wilmei.

Omul era în mod clar marcat cu privire la întreaga situație, iar Wilma a hotărât că va face orice pentru a-l ajuta. Deoarece Wilma nu avea destui bani cu ea, i-a dat lui Patrick cartea sa de vizită și a decis că se va întoarce înapoi pentru a-l ajuta.

Mai întâi a sunat la adăpost doar pentru a se asigura că puiul lui Patrick era încă ținut acolo și apoi a sunat la un prieten care era dispus să-i ajute financiar pe acest bărbat să-i aducă înapoi pe cățelul său iubit.Nu a durat mult până când Wilma și Patrick au ajuns la adăpostul pentru animale, cu banii necesari pentru a realiza reîntâlnirea dintre om și prietenul său loial.

„El este un om minunat și Franklin este un câine minunat”, a declarat femeia pe pagina ei din Facebook.

În cele din urmă, Patrick și-a adus cel mai bun prieten și i-a mulțumit lWilmei pentru ajutor. Potrivit lui Wilma, ochii lui Patrick lăcrimară și era copleșit de fericire.

Omul i-a oferit de asemenea banii adunați pe care a putut să-i adune înainte de a o întâlni, dar ea a refuzat. În schimb, i-a propus să ia o masă pentru el și Fred.

Am facut asta pentru că aș vrea ca cineva să o facă pentru mine, dacă ar fi nevoie.

„Noi toți am putea fi în situația sa cât a-i clipi și nu știi niciodată situația cuiva sau ce se întâmplă în viața lor.Eu nu sunt o persoană care să judece pe cineva după aparențe”.

 

„A-i făcut mai mult pentru mine decât majoritatea oamenilor din viața mea„, a spus Patrick Wilmei. „Nu știi cât de mult îți mulțumesc.”

Acest gest fantastic de bunătate nu a trecut neobservat, povestea lui Wilma și a lui Patrick a fost împărtășită pe internet de mii de ori.

Cei doi sunt încă prieteni buni și chiar a creat un cont GoFundMe pentru Patrick și Fred pentru a-i ajuta, cont în care s-au adunat mai mult de 7500 dolari de la acel moment.

Lecția de aici este să nu judecați o carte de coperți”, a concluzionat Wilma. „ Suntem într-o lume care judecă orice. Toată lumea merită o șansă – nu știi niciodată, clipa în care a-i putea fi tu în aceeași situație „.

sursa: https://spotlightstories.co/woman-reunites-homeless-man-with-dog/