O femei se căsătorește cu bărbat care suferă de cancer, iar apoi se întâmplă o minune

- Advertisement -

Rob Mooberry se confrunta cu o pierdere severă în greutate și se plângea în mod constant de durerea din stomac. Prietena lui, Amanda, l-a îndemnat să meargă la doctor, dar nici un doctor nu și-a dat seama ce se întâmpla cu Rob.

La un moment dat, Rob a pierdut 60 de kilograme într-un an, fără a-și schimba obiceiurile de mâncare sau de exerciții fizice.

Durerile de stomac se înrăutățesc și Rob se hotărăște să meargă la un chirurg. El a fost de acord să facă o operație de explorare, pentru că a fost extrem de ciudat că Rob a pierdut șaizeci de kilograme, fără nici un motiv aparent.

Din păcate, intervenția chirurgicală a evidențiat un diagnostic șocant.

- Advertisement -

Omul a avut de-a face cu cancer de colon în stadiul 4.

“A fost foarte dureros”, a spus el. “Am intrat în camera de urgență și au descoperit că se răspândea peste tot”.

Șansele de supraviețuire erau extrem de mici, iar doctorii i-au dat o șansă de opt la sută în cel mai bun caz. Doctorii au îndepărtat deja o tumoare de dimensiunea unui pumn uman în timpul operației inițiale. Etapa 4 înseamnă că tumorile s-au răspândit în diferite  părți ale corpului, incluzând aorta, vezica urinară și sistemul limfatic.

- Advertisement -

Lui Rob i s-a spus că avea doar câteva săptămâni să trăiască.

NU ii venea să creadă ce aude, mai ales pentru că a dus un stil de viață sănătos, făcând sport în mod regulat și că familia lui nu avea istoric de tumori. El a avut câteva simptome, cum ar fi mișcări ciudate ale intestinelor, dar niciodată nu a crezut că ar putea fi atât de grav. Pentru că nu avea asigurare de sănătate, a întârziat să meargă la medic până când a fost prea târziu.

Din fericire, Rob a avut imensul sprijin al prietenei sale, Amanda. Cei doi s-au întâlnit ca colegi la un hotel din Las Vegas și s-au îndrăgostit instantaneu.

- Advertisement -

“În acea noapte, când m-am pus în patul de spital lângă Rob, sa întors spre mine și a șoptit: Vreau să mă căsătoresc “, a spus Amanda.

“Și eu”, răspunse ea.

În acel moment în spital, cei doi s-au căsătorit.

“Era atât de supărată, familia mea a fost la fel de supărată. Doctorii nu mi-au spus cu adevărat toate astea, dar știam că este grav, credeam că voi muri.

Dar Amanda a stat cu mine. Ar fi putut să mă lase, dar ea a rămas. Atunci știi că este dragostea adevărată.

Doar câteva zile mai târziu, Rob a avut deja planuri de radioterapie și chimioterapie. Omul a promis, de asemenea, să mănânce complet sănătos de când a fost diagnosticat a continuat o dietă vegană. Pentru că Amanda era deja vegetariană, tranziția pentru cuplu era destul de simplă.

“Amândoi ne-am schimbat dietele, am experimentat diferite plante medicinale “, își amintește Amanda.

“Dar când am terminat chimioterapia, oncologii spuneau că va trebui să fac și mai multe ședințe deși nu am vrut. Trebuia să mă vindec. Atunci am știut că trebuie să fac ceva pentru a bate cancerul. Am fost cu adevărat dispus să încerc ceva pentru a-mi salva viața. Atunci am început sa mănânc doar mâncare vegană “, a adăugat Rob.

Rob nu răspundea foarte bine la primul set de tratamente pentru chimioterapie, deci au decis să facă o pauză pentru o vreme și să se concentreze asupra unui stil de viață sănătos.

El sa inspirat dintr-un tratament alternativ pentru pacienții cu cancer de colon care este popular în Mexic și a decis să încerce să reproducă acest tratament prin consumul de alimente superioare la domiciliu pentru detoxificarea organismului.

Săptămâni au trecut și sănătatea lui Rob nu scădea, dimpotrivă, se înrăutățea.

Sa întors la spital pentru a fi verificat, iar medicii au fost uimiți de rezultate.

Dimensiunea tumorii canceroase a scăzut deja cu 80%.

Au trecut câteva luni și nu a existat nicio urmă de tumoare.

La început, lui Rob i s-au dat câteva săptămâni să trăiască. Acum, el și soția lui Amanda au doi copii și un viitor luminos împreună.

Omul spune ca dieta sa bazata pe alimente vegane a ajutat cu siguranță, însă el nu recomandă în nici un fel dieta sa la pacienții cu cancer ca un leac magic. Cu toate acestea, el vrea să sublinieze că trăirea unui stil de viață sănătos este întotdeauna important.

sursa: shareably