O fată cu nevoi speciale și-a găsit un prieten adevărat. O poveste incredibilă!

- Advertisement -

Trecerea prin școală și liceu poate fi dificilă. De aceea, a avea prieteni adevărați în acele momente dificile este cu atât mai important.Ciera și-a început viața ca un copil obișnui. Dar ea a avut o criză de gradul III care a lăsat-o cu leziuni ale creierului și un nivel cognitiv redus. De aceea, pentru Ciera a devenit o adevărată provoacre să-și facă prieteni adevărați.

„Ceilalți copii totuși au iubit-o, dar nu înțelegeau de ce nu se dezvoltă și nu se maturizează așa cum au făcut-o ei. Treptat invitațiile la petreci sau aniversări s-au rărit până au dispărut cu totul.”

Deși Ciera era mereu veselă, dar era încă singură. Nu avea pe acel prieten pe care să se poată baza. Surpriza a venit când s-a înscris într-un liceu pentru copii cu nevoi speciale.

Aici Ciera l-a întâlnit pe prietenul ei pentru totdeauna.Un băiat pe nume Connor care avea sindrom Down.
În ciuda problemelor lor medicale, prietenia dinre cei doi a crescut rapid și frumos. 

Cei doi au devenit cei mai buni prieteni rapizi și petreceau mult timp împreună, mâncau prânzul împreună și s-au întâlnit duminica pentru înghețată. Mama Cirei era fericită: vedea cum fiica ei începe să „înflorească” ca urmare a acestei noi prietenii.
„El o complimentează în mod constant, iar când este bolnavă se îngrijorează excesiv pentru ea.”, explică Carissa, mama fetei.

Iar prietenii lui o iubesc la fel de mult ca și Connor. Se luptă chiar și asupra celor care vor să stea lângă ea și să se înfurie dacă cineva nu se poartă frumos cu ea. Carrisa spune că iubirea pe care fiica ei o simte din partea grupului se datorează lui Connor.
„Ciera este cu adevărat  liantul grupului lor. Îi susține pe fiecare și se asigură că se comportă toți bine”, explică Carissa. „Anul trecut, chiar înainte de bal, am descoperit probleme la coloana vertebrală a lui Ciera  și avea nevoie de o intervenție chirurgicală rapidă. Petrecerea de absolvire nu mai intra în discuție pentru ea. Era devastată, dar nu aveam de ales.”

Din fericire, Connor a contribuit la susținerea ei. El i-a adus un coș de lucruri preferate cu o zi înainte de intervenția chirurgicală și a jucat jocuri cu ea ca să nu fie stresată. „Băieții lui Ciera” au fost atât de îngrijorați  în timpul intervenției chirurgicale, încât profesorul lor a spus că nu au mai fost capabili să se concentreze la școală.
„Pe măsură ce se vindeca, ei vor fi alături de ea să se asigure că este bine. Iubirea pe care o au acești copii unul pentru celălalt este din altă lume. „

Chiar adacă Ciera a pierdut banchetul de absolvire de anul trecut, pritenii ei s-au gândit să-i organizeze un astfel de banchet, Iar cavalerul de onoare a fost ….Connor, binențeles.

„Când a venit timpul de filmare, se putea vedea doar sclipirea din ochii lui Connor. Era emoționat. Ciera arăta frumoasă și era la fel de emoționată. El s-a asigurat că a deschis ușa pentru ea și s-a asigurat că a intrat cu grijă în mașină fără să-și șifoneze rochia „, își aminti Carissa. „Floraria a făcut o treabă uimitoare, asigurându-se că cei doi vor fi asortați și își vor putea aranja buchetele unul altului, fără ajutorul mamei.”

 

- Advertisement -

Ciera și Connor au fost sufletul petrecerii. Ei au dansat toată noaptea și nu au încetat să zâmbească. Connor, fiind gentlemanul a condus-o pe Ciera la ușa ei, la sfârșitul nopții.

„Pentru a cunoaște dragostea unei nevoi speciale, individul trebuie să cunoască adevăratul sens al iubirii pure. Te îmbrățișează atât de tare încât se scufundă în sufletul tău. Ei râd și se bucură de viață atât de mult încât te forțează să îmbrățișezi momentul „, a spus Carissa. „Connor și Ciera sunt simbolul dragostei pure și această lume are nevoie tot mai mult de acest lucru. Sper că balul tău a fost la fel de uimitor ca al lor! „

Sursa: https://spotlightstories.co/teens-special-needs-prom-dates/