O familie de patru persoane locuiește într-o casă originală – Camera de zi este absolut fantastică!

- Advertisement -

Carol și Clay Hanchett s-au întâlnit în Hawai, iar prietenia lor s-a transformat curând într-o căsătorie. Cei doi au decis să se mute într-un oraș numit ironic Aloha în Oregon și și-au propus să proiecteze și să construiască o locuință care să le permită să petreacă mai timp cu cei doi fii ai lor, Manoah și Kona.

Tânăra familie și-a construit casa de vis inspirată din arhitectura hawaiana.

Cu o suprafață de doar 600 de metri pătrați, casa a fost construită din două remorci de 174 de metri pătrați, conectate cu un tavan din sticlă de 240 de metri pătrați în centru.

- Advertisement -

Admirați interiorul acestei case!

În remorca din stânga, veți găsi o bucătărie care poate fi folosită și ca “spălătorie”.

Bucătăria mică, dar eficientă, are cu o chiuvetă mare, cu adâncime, o sobă mică și cuptor, precum și cu o mașină de spălat / uscător aflată sub blat. De ce altceva ai mai avea nevoie?

- Advertisement -

În această parte a casei veți găsi, de asemenea, dormitorul principal și toaleta.

Dormitorul principal este destul de spațios, având în centrul său un pat mare și câteva elemente de decor. Ferestrele mari ajută la crearea sentimentului de spațiu și permite pătrunderea luminii naturale. Culorile neutre și podelele din lemn măresc, de asemenea, senzație de spațiu a acestei camere.

Baia are o faianță de vinil superbă, importată din Italia.

- Advertisement -

Casa mai este dotată cu toaletă , un duș și o cada mică care este perfectă pentru copii sau o baie relaxantă cu o carte – o posibilitate rar întâlnită în casele mici.

În partea dreaptă a casei, în a doua remorcă, veți găsi o zonă mică de relaxare, precum și două zone de dormit suplimentare.

O canapea mică se potrivește perfect în remorca dreaptă. Poate fi folosit și ca al doilea  dormitor. La parter este o zonă privată de dormit cu saltea, iar la etaj este dormitorul pentru cei doi tineri ai lui Carol și Clay.

Această casă inteligentă are multe detalii impresionante, însă cea mai spectaculoasă cameră este camera de zi cu acoperiș de sticlă.

Întreaga cameră se poate deschide spre frumoasele dealuri din jurul casei sau poate fi locul ideal unde familia Hanchett poate să socializeze și să se joace, fiind în tot acest timp încălzită de un șemineu ecologic și eficient pe lemne.

“Dacă v-ați îndrăgostit de această originală casă, vă spunem că a costat doar 100.000 de dolari”- au declarat fericiți proprietarii săi.

Sursa:HomeHacks