O casă portabilă vă poate inspira să călătoriți având toate dotările necesare!

- Advertisement -

Maximus Extreme Living Solutions este o companie mică de construcții de case care realizează modele unice de  „case portabile”, potrivit site-ului lor. Denumită „Tiny Ski Lodge”, această casă incredibilă de doar 240 de metri pătrați are două etaje și un design incredibil de frumos și practic.

Exteriorul casei are un amestec fermecător de accente de lemn natural și albastru marin. Ferestrele de diferite forme și dimensiuni reprezintă un detaliu minunat și oferă o cantitate mare de lumină naturală înăuntru. Cu două terase deschise puteți să vă bucurați de frumusețea naturii și, un alt avantaj, fiind o casă mobilă, puteți să o mutați la plajă sau în deșert, dacă asta vă doriți.

Camera de zi este situată pe colțul superior al casei Tiny Ski Lodge.

- Advertisement -

Colțul de la etaj este un spațiu confortabil și primitor, având culori neutre. Există o canapea confortabilă care se află sub fereastră cu perne și pături, precum și covoare din pluș și viu colorate care adaugă farmec și căldură camerei.

Ușa din apropierea salonului duce la o zonă de relaxare în aer liber pe terasa din spate. Banca era o dată parte dintr-un vechi teleschi.

- Advertisement -

Din un alt unghi, mansarda în camera de zi pare să plutească, deoarece nu există balustradă sau perete la marginea podelei. Pătraturile de lemn din partea de jos a fotografiei sunt scările care duc până la ultimul etaj.

 

Fotografia de mai sus a fost luată din al doilea coridor, care este accesat de aceeași scară care continuă până la zona de dormit.

- Advertisement -

Spațiul de dormit are același efect „plutitor” ca și în cazul în care nu există balustradă sau perete la marginea treptelor. Există suficient spațiu pentru un pat queen-size și o pasarelă mică. Există, de asemenea, un mic raft încorporat pentru bagaje și multe ferestre pentru o senzație luminoasă și aerisită.

Urmați scara unică până la ultimul etaj care găzduiește o altă zonă de relaxare, precum și bucătăria și toaleta. Este greu să ne imaginăm că această mică casă este de doar 240 de metri pătrați, cu atât de multe caracteristici și camere frumoase.

Situat la etajul principal al casei, descoperim „camera de relaxare”.

Această casă este adesea găsită în cabanele de schi și este camera unde vă puteți pregăti echipamentul pentru pârtiile de schi și puteți discuta ultimele știri cu colegii de schi sau puteți socializa pur și simplu. Ați putea adăuga chiar și mari perne pentru a transforma băncile spațioase în paturi de oaspeți. Observați spațiul de stocare de dedesubt. Este imens!

Baia este modestă și simplă, precum și ecologică.

În baia mică, veți găsi o toaletă de compostare, chiuvetă și un duș obișnuit (nu este prezentat în imagine).

Poate că una dintre cele mai interesante caracteristici ale casei este cada în aer liber, portabilă, din lemn.

Ori de câte ori Tiny Ski Lodge este luată și mutată într-o locație nouă, cadă cu hidromasaj portabil poate veni cu tine! Aflați mai multe despre acest tip de cadă cu hidromasaj, cum funcționează și de unde să obțineți unul pe site-ul ALFI.

Este acest stil de acasă mic potrivit pentru tine? Aflați cum puteți avea unul construit doar pentru dvs. sau vă puteți inspira din alte modele de case de pe site-ul Maximus Extreme Living Solutions.

sursa:https://homehacks.co/tiny-home-steroids-more-luxury-amenities-traditional-home/