O cabană rustică din 1800 este plină de farmec.Aruncați o privire!

- Advertisement -

Doriți să stați undeva modern, dar să aveți și un simț rustic? Cabana Morning Star Ranch are toate astea și multe altele. Este o cabana adorabilă cu un design uimitor si un stil confortabil.

Se află în Fredericksburg, Texas, și oamenii vin din toată țara pentru a rămâne aici și să exploreze Texas Hill Country.

Cabina este disponibilă de închiriat pe HomeAway, astfel încât oricine se poate bucura de ea. Dacă intenționați să rămâneți în această cabană mică, totuși, să o faceți mai repede. Este de multe ori rezervată cu luni în avans. Când o să vedeți fotografiile din interior, veți știi de ce.

- Advertisement -

„Construită în anii 1860 și deschisă ca o pensiune în 1993, această locuință populară reprezintă adevărata experiență în Texas Hill Country. La numai 7 minute de centrul orașului Fredericksburg. Istoria, romantismul și relaxarea vă așteaptă la Pensiunea Morning Star. „

Interiorul și exteriorul cabinei sunt rustice

În interior, există un decor de modă veche și antic. Există chiar și o sobă de ardere a lemnului pentru acele nopți reci.

- Advertisement -

Mobilierul este rustic și se potrivește bine cu toate celelalte detalii și decoruri din cabană.

Dormitorul principal este situat la etaj, iar al doilea dormitor se află la primul etaj. Dacă aveți nevoie de un mic gust de lux, nu vă faceți griji, deoarece există o cadă cu hidromasaj în baie.

Când stai în această cabană, te vei simți ca și cum ai păși înapoi în timp

Dacă vă plac lucrurile rustice și antice, vă va place să rămâneți în această cabină. Comentariile de pe site sunt toate pozitive și vă vor convinge să le rezervați.

- Advertisement -

Dacă doriți să combinați perfect o cabină de modă veche cu unele facilități moderne, acesta este locul potrivit pentru dvs.

sursa: Home Hacks