Nu îşi permite haine noi şi scumpe, însă cumpără haine second-hand şi le transformă în aşa fel încât arată nou-nouţe.

- Advertisement -

Jilian este pasionată de modă, dar situaţia ei financiară nu îi permite să îşi cumpere mereu haine noi, care sunt în trend. Astfel, şi-a luat inima în dinţi şi a învăţat să îşi confecţioneze singură cele mai chic rochiţe, folosind haine de la second-hand, chiar şi acelea care nu sunt mărimea ei şi îi vin foarte mari. Uitându-ne la ce a reuşit să facă, nici nu o să îţi vină să crezi că acele piese vestimentare sunt făcute chiar de ea şi nu achiziţionate din cele mai faimoase magazine de haine.

- Advertisement -

Jilian îşi doreşte să schimbe modul în care lumea priveşte fashion-ul. Mai mult, ea atrage atenţia cu privire la impactul asupra mediului înconjurător atunci când se aruncă haine purtate doar de câteva ori într-un an de zile.

- Advertisement -

- Advertisement -

Jilian speră ca modul ei de a aborda fashion-ul să aibă un impact asupra acestei industrii şi a modului în care ne comportăm cu hainele care nu mai sunt la modă. Nimeni nu ar fi cumpărat acele rochii second-hand, iar ea a reuşit să le readucă la viaţă şi să le poarte cu mândrie chiar şi la evenimente destul de pretenţioase.