Nu aruncați cutiile goale de șervețele! Iată câteva moduri ingenioase de refolosire a acestora

- Advertisement -

Ca părinte, șervețelele umede pentru copii sunt o necesitate. Ele sunt deosebit de utile pentru igienizare. De multe ori folosim chiar mai multe cutii pe săptămână, iar apoi le aruncăm.

Vă arătăm câteva moduri ingenioase de refolosire a acestora.

Depozitarea cărțiilor de joc

Nu pierdeți niciodată piesele de joc și cărțile de joc din nou! Un recipient gol este locul perfect pentru a depozita jucăriile mici și cărțile de joc, ori de câte ori vă jucați.

- Advertisement -

Apoi, imprimați etichetele pentru jocurile respective și le lipiți pe partea frontală a casetei ca în poza de mai jos.

Depozitarea creioanelor

Consumabilele de desen și alte materiale artizanale pot fi depozitate în aceste casete. Această soluție va rezolva problema materialelor lăsate haotic prin casă.

- Advertisement -

Mai întâi, utilizați o perie spumă și Mod Podge pentru a acoperi cu atenție partea exterioară a cutiei. Apoi, așezați o țesătură neagră peste clei. Găsiți toate indicațiile aici.

Odată ce adezivul se usucă, puteți deveni creativ cu modul în care etichetați fiecare cutie.

Pachet de masă pentru prânz

Cutiile de șervețele umede pot fi folosite cu succes ca și cutie pentru mâncarea de prânz în care pot fi depozitate diverse produse alimentare.

- Advertisement -

Cutie de gustări

Folosiți cu ingeniozitate acest recipient ca o cutie de gustări pentru călătorii lungi pe șosea. Toată lumea va fi fericită.

Depozit pentru fire

Plasați o mosor de fire în interiorul unei cutii goale și legați un capăt al firului prin orificiul de deschidere. Aceasta este o modalitate foarte bună de a extrage firele cu precizie!

Cutie de depozitare a pieselor de lego

Acest lucru necesită un pic mai mult de lucru, dar poate fi un proiect amuzant de lucru. Creați un mic container de depozitare a pieselor de lego împreună cu copiii dumneavoastră. În primul rând, veți avea nevoie de următoarele piese:

  • recipientul gol;
  • piese de lego;
  • tăietor;
  • cuțit metalic;                                                                    Găsiți aici toate detaliile:

Trusă de prim ajutor

Trusele de prim ajutor sunt foarte importante și nu știi niciodată când sunt de folos. Motto-ul meu a fost întotdeauna „mai bine sigur decât să-mi pară rău”.

Puteți obține informații suplimentare aici , un articol de Andrea Dekker.

Deoarece cutia este destul de mare, totul trebuie să se potrivească în interior, așa că este important să știi cum se le aranjezi.

Învățați alfabetul cu litere cu monștii

Folosind capace de la sticle, lipiți o bucată de hârtie rotundă deasupra fiecărui capac. Apoi scrieți literele alfabetului pe fiecare capac de sticlă.
Acest lucru va crea un joc distractiv care vă poate ajuta copiii să învețe cum să scrie. Pentru mai multe instrucțiuni, citiți aici.

Organizator de sertare

Sertarele sunt destinate depozitării articolelor de îmbrăcăminte și a accesoriilor, dar este ușor ca sertarele să ajungă dezordonate după un timp. Organizați-le mai bine cu recipiente goale. Acum puteți împărți unde să vă puneți șosetele, îmbrăcămintea sau pijamalele!

Depozitarea bateriilor într-un singur loc

O cutie goală de ștergere este un loc minunat pentru a stoca baterii noi. Acum, ele nu se vor rostogoli peste tot!

Creați-vă propriul recipient de șervețele

Când epuizați șervețelele cumpărate de magazin, creați-vă propriul recipient. Folosind o cutie goală, puneți o rolă de hârtie igienică înăuntru. Vedeți aici mai multe detalii:

Rulați hârtia nouă prin deschizătură și folosiți-l ca un nou set de șervețele pentru bebeluși.

Recipient de însămânțare

Încercați să creșteți semințele în recipientul pregătindu-le în felul următor:puneți pietre mari și pietre în partea de jos a recipientului și turnați un strat gros de sol pe partea de sus.

Plantați semințele și asigurați-vă că le oferiți multă lumină solară și apă. Destul de curând, veți avea propria dvs. grădină de ierburi în bucătărie.

Vedeți cum a funcționat acest lucru pentru o mamă citind aici.

Sau puteți încerca să construți ceva amuzant după indigațiile din următorul videoclip:

sursa: Homehacks