Nimeni nu i-a mai dat șanse atunci când l-au găsit, dar acest om nu și-a pierdut speranță și l-a readus la viață. Priviți cum a fost salvat acest cățeluș!

- Advertisement -

Judy Obregon, fondatorul grupului de salvare a câinilor The Abandoned Ones, a primit o imagine care i-a frânt inima. Era un  pudel, așezat pe o alee, care părea mort.

Judy căutase acest câine cu ceva timp în urmă. Un rezident din zona Fort Worth din Texas a raportat că a văzut câinele rătăcind în jurul zonei ca un vagabond. De asemenea, ei au spus că au văzut copiii locali chinuind bietul animal.

“Copii aruncau mâncare pe stradă, să vadă dacă câinele ar fugi pe stradă”, a spus Judy The Dodo. “Apoi, vecinii au văzut câțiva copii legând un furtun de apă în jurul gâtului.”

- Advertisement -

Când Judy a sosit, a fost imediat ușurată să vadă că câinele își ridică încet capul de pe pământ. Mai era încă în viață.

Judy la numit pe câine Gully și la dus la clinică. Deși nu suferea nici un fel de leziuni externe, câinele era foarte deshidratat și slăbit. Judy este sigură că nu ar fi supraviețuit mai mult de o zi.

“A început să-mi dea sărutări, spuse Judy. “A fost o transformare totală, aș zice, în 48 de ore”.

Gully a rămas la veterinar câteva zile înainte de a se întoarce acasă cu Judy. Apoi, Gully a trăit împreună cu prietena lui Judy, Crystal Hampton, care a fost fericit să aibă grijă de câinele alb pufos până când i-a găsit o familie.

- Advertisement -

Nu este deloc surprinzător faptul că Gully și-a găsit o nouă casă. Judy a spus că cea mai recentă veste pe care o are despre câine este că el este foarte fericit și iubit.

sursa: Animal Channel