La 61 de ani a devenit model de costume de baie! Iată câteva din secretele sale

- Advertisement -

Reclamele de cele mai multe ori folosesc modele tinere şi sexy pentru a-și comercializa cu succes produsele, dar adevărul este că toți oamenii, de orice vârstă și orice dimensiune sunt frumoși. Societatea uită adesea frumusețea uimitoare a femeilor în vârstă, în special, dar povestea următoare încearcă să schimbe modul în care oamenii văd femeile în vârstă.

Yazemeenah Rossi este un model de 61 de ani, care este noua față a unei linii de costume de baie, care este o colaborare între magazinul online The Dreslyn și o casă de lenjerie numită Land of Women. Cu un accent deosebit pe eliminarea hiper-sexualității din reclamele la costumele de baie, ei au ales-o pe Rossi datorită grației și eleganței ei.

Cu privire la alegerea lui Rossi, Brooke Taylor Corcia, fondatorul companiei Dreslyn, a declarat pentru Huffington Post că “aceasta este o femeie care radiază sănătatea și vitalitatea. Este încrezătoare, este o artistă ce are grijă de ea însăși. Această linie vorbeşte despre ceea ce înseamnă a fi o persoană care trăieşte frumos, călătoreşte frecvent și are o inteligență sclipitoare și încredere de sine”.

- Advertisement -

Modelul uimitor din Malibu s-a născut în Franța și a crescut în Corsica și susține că sănătatea ei se datorează obiceiurilor sale alimentare și regimului de înfrumusețare.

“Nu există nici un secret mare”, a declarat ea pentru Sunday Times. “Tot ce am făcut este să mănânc alimente ecologice – cu mult înainte de a deveni trendy”.

Ea continuă precizând că, de asemenea, folosește ulei pentru pielea ei și pune ulei de rapiță în părul ei. De asemenea, ea folosește un scrub de zahăr care amestecă zahărul cu ulei de măsline și mănâncă avocado în fiecare zi, împreună cu carnea și peștele ecologice.

- Advertisement -

Obiceiurile sale alimentare sănătoase reprezintă o sursă de inspirație pentru toți cei care doresc să fie sănătoși pe măsură ce îmbătrânesc, iar acest model frumos demonstrează că vârsta nu este altceva decât un număr! Tineri sau bătrâni, putem învăța cu toții un mesaj important în această campanie – toată lumea este frumoasă.

sursa: Spotlightstories