Japonezii concurează pentru a vedea cine poate transforma spatele camionului lor în cea mai bună grădină, iar rezultatul este minunat

- Advertisement -

Gradinaritul devine tot mai mult un lux pentru generația tânără. Pe măsură ce mai mulți oameni se mută în apartamente mici din oraș, având un teren pe care să-l cultivați și să vă jucați, nu este cu adevărat o opțiune. Cu toate acestea, pe măsură ce aceste peisaje japoneze se dovedesc, cu puțină creativitate și imaginație, orice este posibil!

Concursul anual Kei Truck Garden, organizat de Federația Japoneză a Contractorilor de Peisaj, aduce grădini oamenilor. Kei Trucks sunt camioane mici cu platformă care sunt utilizate în mod curent în industria de construcții și peisagistică din Japonia. În fiecare an, peisaje din întreaga țară aduce vehiculele lor de încredere împreună și se pregătesc să creeze grădini uimitoare și capricioase în magazinul de marfă, pentru a vedea cine poate lua titlul de cel mai bun mobilator de landsaft.

Aceste bucăți mici de frumusețe naturală mobilă încorporează multe forme diferite de design, de la grădina tradițională japoneză până la elemente mai moderne, folosind iluminarea și chiar caracteristicile de apă pentru a crea scene incredibil de complicate într-un spațiu mic și total neașteptat.

Așadar, dacă ați dori o grădină, dar nu ați crezut că aveți spațiu, puteți să vă inspirați de aceste poze și să vă creați o grădină proprie. Derulați în jos pentru a vedea peisajele.

- Advertisement -

# 1 

# 2

# 3

# 4

- Advertisement -

# 5

# 6

# 7

# 8

- Advertisement -

# 9

# 10

# 11

# 12

# 13

# 14

# 15

# 16

# 17

# 18

# 19

# 20

# 21

# 22

# 23

# 24

# 25

# 26

# 27

# 28

# 29

# 30

# 31

# 32

# 33

# 34

# 35

# 36

# 37

# 38

# 39

sursa: boredpanda