In ce luna s-a nascut barbatul tau – asa va fi si viata alaturi de el!

- Advertisement -

Data nasterii, de obicei, este asociata cu semnul zodiacal. Putini stiu insa ca luna in care ne-am nascut, la fel ca zodia, ne influenteaza intreaga viata. Aceasta indica anumite aptitudini, nevoi, calitati sau defecte. In acest articol va vom relata despre ce trasaturi de caracter au barbatii in functie de luna in care s-au nascut

Barbatul nascut in ianuarie

Are o mare putere de vointa, individualist. Este de incredere. Da sfaturi sincere si prietenesti. Este nerabdator. Crede ca viata depinde doar de el insusi. Este direct si nu poate minti. Are o gandire analitica foarte buna. Este linistit, stabil, echilibrat la munca. Se descurca cu sarcinile dificile. Este foarte practic, se poate intretine singur Are spirit de echipa puternic. Este putin egoist. Este responsabil. Ii plac activitatile intelectuale in timpul liber.

- Advertisement -

Barbatul nascut in februarie

Are un caracter puternic, dar si sensibil. Gandeste repede si ii place sa rezolve imediat problemele. Uneori este lipsit de gustul artistic, are o minte filosofica si aptitudini de analiza matematica. In general este incapatinat si nu-i prea place sa asculte sfaturile altora. Se imbraca modest. Daca are nevoie de multi bani, poate sa ii castige singur. Calitatile sale se descopera dupa 30 de ani. Ii place sa fie un activist social, preot, educator. Pentru el familia este sfanta. In dragoste este sincer si modest, este nehotarat pe parcursul vietii.

Barbatul nascut in martie

Are maniere placute. Se stapaneste foarte bine, este greu de dezechilibrat. Tinde spre autoperfectionare, are un intelect bine dezvoltat. Accepta cu greu compromisurile. Suporta greu critica si invinovatirile neintemeiate. Este foarte entuziast. Intelept, gaseste solutiile corecte, actioneaza repede si exact. Daca este indispus poate sa spuna lucruri negandite, apoi sa-i para rau. De obicei este corect si nu poate fi invinuit de ceva. Este disciplinat. Nu tinde sa fie lider, dar poate conduce daca este necesar. Succesul ii este garantat.

- Advertisement -

Barbatul nascut in aprilie

Este binevoitor, vorbeste putin, este omul faptei. Tinde spre perfectiune. Este un bun profesionist indiferent de profesia aleasa. Este ambitios, linistit, muncitor si constiincios. Cedeaza fata de sotie in lucruri marunte, dar in cele mari este foarte hotarat. La femei apreciaza foarte mult curatenia. In conflictele publice ii ia parte sotiei, chiar daca ea nu are dreptate.

Barbatul nascut in mai

- Advertisement -

Nu este predispus pentru prea multe explicatii. Calitatea sa principala este reactia rapida si intelegerea esentei problemei. Este bun cu cei din jur si foarte calduros cu rudele. Are succes si autoritate la serviciu. In caz de nereusite, se tin lant una dupa alta. Nerabdarea ii aprinde dorinta de a conduce. Este increzut in puterile proprii. Are umor, dar si cinism. Viata sa nu e plictisitoare si desarta. Este sociabil, independent. Are o gandire analitica. Incapatinat, un coleg devotat. Incearca sa-i ajute pe cei din jur. Este muncitor. Nu suporta indiferenta. Ii place activitatea stiintifica si nu se pierde in detalii. Defectele sale sunt incapatinarea peste masura, neincrederea, tendinta de a face totul singur.

Barbatul nascut in iunie

Este individualist. Ignora parerea celorlalti. Poate influenta un colectiv. Nu este invidios si rautacios. Stie ce vrea si cum sa obtina. Este diplomat, cunoaste bine psihologia oamenilor cu care comunica. Este rabdator. Citeste mult, se descurca in multe probleme de viata. Starea lui se schimba frecvent. Este inventiv, gandeste sanatos si este obiectiv. Are spirit de echipa. Ii place libertatea. Energic. Rar se adreseaza medicilor.

Barbatul nascut in iulie

Este linistit, rabdator. Este atent la starea psihologica a celor din jur. Este putin neechilibrat, uneori incoerent. Incapatinat. Rezistent. Depisteaza usor lipsa de sinceritate. Este putin naiv, credul si altruist. Percepe lumea schematic, dupa carte. Exista doar culorile alb si negru. Prietenii pot sa-si gaseasca protectie la el. Este un activist civic, creeaza diferite comunitati.

Barbatul nascut in august

Este o personalitate integra, barbatoasa. Se imbraca elegant si rafinat. Un sot exemplar, un bun familist si ii plac copiii. Leaga greu relatii, dar se despart usor. Caracterul este stabil, echilibrat, sociabil, bland si corect. Gandeste repede, isi ia responsabilitatea asupra sa. Este talentat si are o bogata experienta. Poate fi un bun lider. Are o vointa puternica. Are incredere in intuitia sa. Ii place sa fie in prim plan. Se exprima exact si laconic.

Barbatul nascut in septembrie

Destept, intelectual, ambitios. Poate sa-i intreaca pe multi pe plan intelectual, daca va avea putere de vointa. Este idealist. Bun organizator si conducator. Se consacra pe deplin lucrului. Are o gandire logica. Partea financiara si-o asigura singur. Tinde spre diversitate, fuge de monotonie. Ii place sa priveasca televizorul in timpul liber. Ii place sa citeasca carti, ziare vechi pentru a demonstra colegilor sai cat de multe cunoaste. Este foarte atasat de familie. Ii plac copii sai si sa-i educe.

Barbatul nascut in octombrie

Este sceptic si are o gandire foarte buna. Intuitia si logica sunt foarte bine dezvoltate. Nu admite compromisurile. Nu ii plac limitele si este sincer in emotii. Respecta independenta si gandirea proprie. Este ospitalier si devotat prietenilor. De natura este conservator. Gandeste liber, este omul actiunii si are mereu de castigat. Este sceptic fata de ideile noi. In dragoste este fidel. Ii place responsabilitatea si determinarea obligatiilor.

Barbatul nascut in noiembrie

Este diplomat, ganditor, serios. Este punctual. Apreciaza sinceritatea. Este aprins in dispute si vrea sa castige. Este norocos, isi face o cariera foarte usor. Uneori vrea sa fie singur si vorbeste putin. Niciodata nu isi schimba idealurile. Nu ii place presiunea si poate deveni incapatinat. Nu-i plac aventurile amoroase, ii plac relatiile serioase. Apreciaza linistea in familie. Deseori are copii baieti. Ii place sa-si educe copii si sa-si petreaca timpul cu ei.

Barbatul nascut in decembrie

Este muncitor si foarte capabil. Ii plac inovatiile tehnologice si schimbarile din viata personala. Nu ii place sa stea degeaba. Munceste calitativ, are autoritate printre colegi. Nu ii place monotonia, este creativ. Ii place sa fie asigurat financiar. Poate avea un hobby pe toata viata. Este foarte atent si curios. Calculeaza totul cu multi pasi inainte. Este un sot atent si tinde sa-si asigure familia cu de toate. Timpul liber si-l dedica copiilor.