Iata cum te poate întineri cu 10-20 de ani un hairstylist profesionist!

Potrivit omului de stiinta Madeleine Preston , majoritatea femeilor care au peste 30 de ani ar trebui să vadă câteva fire de par alb , iar odata cu cresterea varstei acestea incep sa se inmulteasca pana intreaga podoaba capilara devine alba . La fel ca ridurile, efectiv albirea face parte din îmbătrânire. Aceste semne nu au legatura cu starea de sanatate a unei persoane , doar sunt etape ale vietii .

În ultimii ani, celebrul hairstylist Jack Martin a vrut sa demonstreze că parul carunt nu se demodează niciodată: Martin a dezvoltat o tehnică care permite clienților săi să renunțe treptat la vopsea. El postează, de asemenea, imagini înainte și după aceste transformări uimitoare pentru a arăta cat de mare poate fi schimbarea.

1.

2. În timp ce rădăcinile sunt pastrate gri, restul părului este decolorat pentru a-l pregăti pentru noua culoare.

Noua culoare este aleasa in functie de culoarea naturală a părului. Dupa stabilirea acesteia se recreează modelul pe întreaga coafură.

- Advertisement -

3.

4. Unele coafuri sunt destul de migaloase , iar asta poate duce si pana la 10 ore de munca . Desi timpul este destul de mare , clientele lui Martin nu au plecat nici odata nemultumite.

5.

6.

7.

- Advertisement -

8. Tanarul stilist ne marturiseste „Acum, multe femei au început să vadă cât de frumos este griul lor natural”.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

19.

20.

21. Cu toate ca parul poate fi uneri „buclucas ” uniformitatea culorii acestuia este un factor important pentru o coafura frumoasa!

22.

23.

24.

25.

26.

27.

28.

29.

30.