Gata cu vopsirea firelor albe! O schimbare radicală de imagine a unei femei curajoase ce ne poate inspira pe toți

- Advertisement -

Pe măsură ce îmbătrânim multe lucruri ce țin de corpul și imaginea noastră se schimbă. Printre acestea se află și albirea firelor de păr. Sătulă de efortul de le ascunde, vopsindu-le sau acoperindu-le cu vreo eșarfă, Kerry Grundhoefer, în vârstă de 41 de ani, a decis o schimbare radicală de imagine.

Cu ajutorul stilistului Christopher Hopkins de la „The Makeover Guy”, Kerry a reușit să se transforme într-o versiune superbă și naturală a ei.

Înainte de a se așeza pe scaunul de coafor cu Christopher, Kerry a petrecut ani de zile încercând să-și ascundă părul cenușiu. Dupa decenii de procesare a parului, Kerry a devenit sensibila la anumite produse și și-a dat seama că este timpul să renunțe la ideea de a-și modifica aspectul real.

- Advertisement -

Așadar i-a cerut sprijinul lui Christopher și a venit încrezătoare la întâlnire cu acesta. Știa că Christopher era cel mai bun în această meserie și era încrezătoare că, cu viziunea și talentul său, i-ar fi putut dezvălui adevăratul ei sine.

Christopher a ales tunsoarea care-i dezvăluie personalitatea plină de viață și dragostea pentru viață. Știind că soțul ei ar sprijini orice alegere a făcut-o cu părul ei, Kerry a fost de acord să meargă înainte cu o schimbare radicală!

- Advertisement -

Într-o clipă, Christopher ridicat părul lui Kerry deasupra capului și și-a folosit foarfecele pentru a tăia o bucată mare din acesta. Gestul a șocat-o pe Kerry la început, dar era încrezătoare în capacitatea lui Christopher de a face să se simtă uimitor. Christopher și-a ascultat intuiția și decizia lui Kerry și i-a oferit exact ce avea nevoie pentru această etapă a vieții ei.

Kerry a fost extrem de emoționată când s-a văzut prima dată, la fel și soțul ei Aceasta a fost tunsoare perfectă pentru a arăta părul ei superb și pentru a o face să se simtă confortabilă în pielea ei.

Ar trebui să fim cu toții la fel de încrezători ca și Kerry!

- Advertisement -

Urmăriți această transformare incredibilă de la început până la sfârșit prin apăsarea pe „play”  a videoclipul de mai jos. Arată așa de bine!

sursa: Faithtap