Decizii care-ți pot transforma radical viața. De la un timid agent de asigurări la un model de succes!

- Advertisement -

Imaginați-vă cum e să fii atât de timid încât nimeni să nu te observe, chiar dacă ai o carieră de succes?  Asta a fost realitatea banală a lui Gwilym Pugh, un om de afaceri din Welsh.

Acesta este  Gwilym Pugh în anul 2007, antreprenor la 21 de ani
și cu multe calități profesionale. Dar dintr-un anumit motiv, nimeni nu părea să-l observe.

 

- Advertisement -

Pugh își conducea afacerea din domeniul asigurărilor din propriul apartament, fiind convalescent după o operație la genunchi. Viața sa sedentară din acel moment a dus la îngrășarea sa necontrolată. Dar într-o zi a hotărât să scape de kilogramele în plus, iar rezultatele s-au văzut imediat.

La vârsta de 33 de ani, Pugh, care a jucat odată baschetul pentru Țara Galilor, duce acum o viață complet diferită.
După ce și-a recăpătat forma atletică, Pugh și-a recuperat și încrederea în sine și sănătatea, de asemenea. Rezultatul e că acum prezența lui nu trece neobservată.

- Advertisement -

Pentru Pugh, pierderea in greutate și creșterea bărbii sale a fost un punct de cotitură în viața lui.
Aici îl puteți admira pozând pentru modelele AMCK. Este cu siguranță un drum lung de la copil, care nu era sigur ce voia să fie și modelul de succes de acum.

Transformarea lui Pugh i-a permis să devină ambasadorul V05 la Premiile NME și multe altele.
Are un număr de 190.000 de urmăritori pe Instagram până acum, iar numărul acestora este într-o continuă creștere, iar el nu-și explică nici acum acest imens succes.

- Advertisement -

În momentul în care a ales să-și schimbe viața, el a decis, de asemenea, să înceapă o trupă muzicală cu un amic. Cu prietenul său, Calum Ross, s-au născut frații Magic Rooster, o trupă folclorică. În acest proces, frizerul său, Joel, i-a sugerat că, dacă va cânta la chitara, avea nevoie de o barbă, așa că …și-a lăsat barbă.

Pugh a continuat să-și construiască cariera de model și să apară pe paginile revistei Hunger și GQ. A  lucrat și cu renumitul jucator de fotbal și model, David Beckham, fiind acum ambasadorul casei 99, care este marca Beckham pentru bărbați.

Pugh consideră că rezultatul incredibil de azi este rodul unor decizii inspirate din viața sa.Acest fost copil timid a ajuns și mai cunoscut după ce a devenit chipul colecției lui Nathan Palmer din 2015. El a fost, de asemenea, parte din proiectul Red Hot Photography, care a contribuit la succesul carierei sale. După ani de muncă în asigurări, Pugh este fericit acum să călătorească peste tot în lume și să cunoască oameni interesanți.

O poveste inspirațională cu decizii importante luate la timpul potrivit. Succes Pugh pe mai departe!