Cineva a abandonat un câine într-o pungă în pădure. Povestea incredibilă a unui supraviețuitor – Sf. Vincent

- Advertisement -

Dragostea este o emoție puternică, capabilă să miște munții, să schimbe oamenii și să salveze vieți. Dragostea are capacitatea de a transforma complet pe cineva . Dragostea este uimitoare. Nu numai că poate ajuta oamenii, ci poate ajuta și animalele.

Povestea următoare este a unui câine abandonat de oamenii care trebuiau să-l iubească, dar care atunci când a simțit dragoste reală a început să se lumineze.

Acest pui frumos este Sf. Vincent.
Sfântul Vincent este în prezent în grija New York Bully Crew, o organizație non-profit care are misiunea de a salva animalele abuzate și neglijate.

- Advertisement -

Sfântul Vincent a fost găsit  în viață într-o pungă de gunoi într-o pădure. Echipajul de la New York Bully a primit un apel de la NYPD pentru asistență și au fost șocați de ceea ce au descoperit.

Gura îi era închisă și aproape că nu se mișca. Puiul a fost lăsat acolo să moară. NYBC știa că șansele lui de recuperare erau slabe, dar trebuiau să încerce să-l ajute. Sfântul Vincent a fost repede adus la spitalul de urgență din Brooklyn.

- Advertisement -

Chiar dacă era într-o formă atât de precară, cei de acolo au făcut tot ce au putut pentru a salva câinele abandonat.

În ciuda faptului că era speriat, Sf. Vincent a fost cooperant.
“Îi făceau tot felul de tratamente, manipulându-l. El le-a permis să-l ajute fără nicio împotrivire.”, a spus Carla, membră a echipajului de la New York Bully. Neglijat de atâta timp, Vincent era recunoscător față de cei care-l îngrijeau.

Treptat, starea lui a început să se îmbunătățească! În fiecare zi puteai vedea o strălucire mică revenind în ochii lui și o mișcare mică a capului. A început să mănânce regulat și și-a recăpătat forța.

- Advertisement -

Apoi, Sfântul Vincent i-a surprins pe toți: a început să meargă! “Când mi-au spus că era în picioare și că s-a plimbat, am fost în stare de șoc”, a spus Carla. În cele din urmă va putea să meargă fără ajutor!

Odată ce a ajuns în noul său adăpost, Sf. Vincent a început să-și facă noi prieteni. “Se pare că-i place de cei tineri“,a spus Carla.” Pare a fi ca un mare babysitter”, iar ei l-au primit pe Vincent cu brațele deschise.

Sfântul Vincent și-a făcut chiar o prietenă nouă.
Se pare că un mic câine de sex feminin, denumit Enaya, a dezvoltat un pic de afecțiune pentru St. Vincent. “Cred că el este acum fericit și se bucură de companie.”, a mai spus Carla.

Bineînțeles, echipa New York Bully Crew face tot posibilul pentru a-l ajuta să uite amintirile urâte. “Este minunat să-l văd că nu este singur. Adică, era singur în punga asta. Dumnezeu știe doar la ce se gândea, de ce i se întâmpla așa ceva?“, a spus Carla.

Destul de repede, Sf. Vincent va putea să meargă în casa lui pentru totdeauna.“E un câine atât de special. E ca și cum ai sta cu bunicul tău. Se pare că cine primește acest blond mare și plăcut va fi mai mult decât norocos să-l aibă”, l-a lăudat Carla.

Clubul New York Bully face tot ce poate pentru a ajuta câinii abandonați, neglijați și abuzați.