Ce putem face cu o măsuță veche? Iată câteva idei de recondiționare ce vă pot inspira!

- Advertisement -

Măsuțele sunt super utile în orice casă.. Acestea ne permit să ne bucurăm de o gustare în timp ce ne uităm la televizor, fără a face mizerie și poate fi utilă și când suntem prea bolnavi pentru a ne ridica din pat.

Majoritatea dintre noi au măsuțe în casa lor, însă nu le folosesc la întreaga lor capacitate. Există o mulțime de moduri în care poți reprofila sau transforma o masuță în căutarea celei mai bune folosiri a acesteia.

Iată câteva propuneri de reutilizare a măsuțelor:

1) Masă de călcat

Doar adăugați o pernă rezistentă la căldură în partea de sus a mesei de tavă pentru a o transforma într-o masă portabilă de călcat care poate fi mutată dintr-o cameră în alta. Aflați cum să faceți acest lucru din videoclipul de mai jos.

- Advertisement -

2) Măsuță retractabilă

Această masă standard a fost pictată prin pulverizare și a avut niște inele prinse de ea. O coardă a fost apoi rulată prin aceste inele pentru a crea acest aspect nautic simpatic. Află cum a fost realizată, urmărind instrucțiunile de aici.

3) O nouă piesă de mobilier

Măsuțele clasice pot părea plictisitoare. Transformați-o într-o piesă modernă și elegantă cu puțin spray și hârtia potrivită. Priviți și inspirați-vă după modelul de mai jos.

- Advertisement -

4) Afișaj magnetic

Așezați partea de sus a unei mese metalice și utilizați partea inferioară și magneții ca o placă pentru a depozita diverse lucruri.

5) Noptieră

Atașați un sertar pe partea superioară a mesei și  vopsiți-o cu o singură culoare, astfel încât să se potrivească și să o transforme într-o noptieră spectaculoasă.

- Advertisement -

6) Suport pentru plante de apartament

Atașați un sertar pe partea de sus a acestuia și așezați în el diverse  plante pentru a crea un ansamblu interesant în casa dumneavoastră.

7) Suport portabil pentru piese Lego

Odată ce ați cunoscut durerea de a păși pe piese lego împrăștiate pe jos, nu veți mai dori să experimentați din nou această durere. Puneți un sfârșit la trecerea Legos pentru totdeauna și faceți acest tabel Lego portabil. Obțineți instrucțiunile despre cum să faceți unul aici.

8) Măsuță de exterior cu un design unic

Cât de minunată este această recondiționare! Tot ce este nevoie ar fi o vopsea și o bandă pentru a crea această piesă adorabilă. Aici aveți detaliile necesare.

9) Aplicarea unor modele simpatice

Utilizați un șablon pentru a decora măsuța dumneavoastră preferată cu un design drăguț cu păsări sau alte animăluțe preferate.

10) Masă pentru desenat

Dați un strat de vopsea mesei și lăsați copiilor o suprafață numai bună pentru a desena cu cretă acasa.

sursa: Home Hacks