Ce a făcut o fetiță pentru spitalul unde a fost tratată la genunchi?! O poveste incredibilă despre generozitate

- Advertisement -

Adorabila Addie s-a născut în urmă cu șapte ani în Dallas, dar doctorii au descoperit chiar la naștere că are o afecțiune severă. După ce medicii au pus diagnosticat cu sindromul Larsen, fetița a fost obligată din cauza problemelor sale medicale, să-și petreacă o perioadă lungă de copilărie în spitalul Texas Scottish Rite, fiind imobilizată în ghips.

Boala se mai numește sindromul “genunchi întorși” și este o afecțiune care provoacă o dezvoltare anormală a oaselor.

Addie a fost forțată să folosească un cadru de la vârsta de doar 5 zile, deoarece picioarele ei erau inversate. Mama ei, Julia estimează că fetița ei a primit în jur de 70 de cadre în ultimii ani. A fost nevoie de mult timp și de patru operații complicate, dar fată care nu a fost niciodată în măsură să meargă, poate acum să se miște liber.

- Advertisement -

Starea fetiței a fost foarte severă la momentul nașterii și tratamentele medicale erau destul de scumpe. Familia lui Addie nu a putut să-și permită aceste tratamente, însă Spitalul Texas Scottish Rite i-a oferit fetiței îngrijirea necesară în mod gratuit.

Nimeni nu spera, dar azi Addi poate alerga și sări în jur, la fel ca și colegii săi. La a opta sa aniversare, Addie a decis să facă ceva special pentru toți medicii și personalului spitalului pentru copii, care i-a devenit a doua casă.

- Advertisement -

Addie a decis să strângă bani pentru ziua ei de naștere. În loc să-și păstreze banii, a vrut să doneze totul spitalului pentru copii. A petrecut ore pe stradă cu un carton confecționat acasă pe care se putea citi:

“Dorința de ziua mea de naștere să cadun 8.000 de dolari pentru spitalul meu din Texas Scottish Rite for Children”.

Mulți oameni s-au oferit să o ajute pe Addie cu privire la acest scop nobil și admirabil, dar nu se aștepta nimeni ca povestea ei să fie preluată de către mass-media – atât la nivel național, cât și internațional. În total, Addie a reușit să adune o sumă de 19.500 de dolari, mult mai mult decât obiectivul țintă de 8.000 de dolari.

- Advertisement -

Cu toate acestea, generozitatea cu siguranță nu s-a oprit aici. Povestea lui Addie a inspirat un bun samaritean să doneze direct spitalului pentru copii.

Acest filantrop necunoscut a donat nu mai puțin de 50.000 de dolari în numele lui Addie, însoțiți de o scrisoare emoționantă care lăuda fetița pentru acțiunile ei generoase.

Cu un total de 69.500 de dolari, personalul spitalului pentru copii a rămas uimit când li s-a prezentat cecul. Addie speră că banii îi vor ajuta pe ceilalți copii din spital atunci când va fi nevoie.

“Cred că toți copiii vor fi fericiți și pot ieși mai repede din spital“, a spus micuța Addi, în vîrstă de șapte ani.

Ce fetiță incredibilă și ce poveste inspirațională!

sursa: Spotlightstories