Ce a făcut o fetiță pentru spitalul unde a fost tratată la genunchi?! O poveste incredibilă despre generozitate

Adorabila Addie s-a născut în urmă cu șapte ani în Dallas, dar doctorii au descoperit chiar la naștere că are o afecțiune severă. După ce medicii au pus diagnosticat cu sindromul Larsen, fetița a fost obligată din cauza problemelor sale medicale, să-și petreacă o perioadă lungă de copilărie în spitalul Texas Scottish Rite, fiind imobilizată în ghips.

Boala se mai numește sindromul „genunchi întorși” și este o afecțiune care provoacă o dezvoltare anormală a oaselor.

Addie a fost forțată să folosească un cadru de la vârsta de doar 5 zile, deoarece picioarele ei erau inversate. Mama ei, Julia estimează că fetița ei a primit în jur de 70 de cadre în ultimii ani. A fost nevoie de mult timp și de patru operații complicate, dar fată care nu a fost niciodată în măsură să meargă, poate acum să se miște liber.

- Advertisement -

Starea fetiței a fost foarte severă la momentul nașterii și tratamentele medicale erau destul de scumpe. Familia lui Addie nu a putut să-și permită aceste tratamente, însă Spitalul Texas Scottish Rite i-a oferit fetiței îngrijirea necesară în mod gratuit.

Nimeni nu spera, dar azi Addi poate alerga și sări în jur, la fel ca și colegii săi. La a opta sa aniversare, Addie a decis să facă ceva special pentru toți medicii și personalului spitalului pentru copii, care i-a devenit a doua casă.

Addie a decis să strângă bani pentru ziua ei de naștere. În loc să-și păstreze banii, a vrut să doneze totul spitalului pentru copii. A petrecut ore pe stradă cu un carton confecționat acasă pe care se putea citi:

„Dorința de ziua mea de naștere să cadun 8.000 de dolari pentru spitalul meu din Texas Scottish Rite for Children”.

Mulți oameni s-au oferit să o ajute pe Addie cu privire la acest scop nobil și admirabil, dar nu se aștepta nimeni ca povestea ei să fie preluată de către mass-media – atât la nivel național, cât și internațional. În total, Addie a reușit să adune o sumă de 19.500 de dolari, mult mai mult decât obiectivul țintă de 8.000 de dolari.

- Advertisement -

Cu toate acestea, generozitatea cu siguranță nu s-a oprit aici. Povestea lui Addie a inspirat un bun samaritean să doneze direct spitalului pentru copii.

Acest filantrop necunoscut a donat nu mai puțin de 50.000 de dolari în numele lui Addie, însoțiți de o scrisoare emoționantă care lăuda fetița pentru acțiunile ei generoase.

Cu un total de 69.500 de dolari, personalul spitalului pentru copii a rămas uimit când li s-a prezentat cecul. Addie speră că banii îi vor ajuta pe ceilalți copii din spital atunci când va fi nevoie.

- Advertisement -

„Cred că toți copiii vor fi fericiți și pot ieși mai repede din spital„, a spus micuța Addi, în vîrstă de șapte ani.

Ce fetiță incredibilă și ce poveste inspirațională!

sursa: Spotlightstories

- Advertisement -
București
cer fragmentat
6.4 ° C
7.2 °
6 °
92 %
0kmh
75 %
vin
6 °
sâm
12 °
Dum
13 °
lun
4 °
mar
7 °