Câteva idei geniale de a vă păstra bijuteriile!

- Advertisement -

Bijuteriile sunt frumoase și reprezintă accesoriul perfect pentru orice ținută. Dar ce faceți cu ele când nu le purtați? Unde le depozitați?

Ei bine, nu există niciun motiv pentru care bijuteriile dumneavoastră superbe să fie ascunse de ochii altora. Bijuteriile merită să fie expuse!

Am adunat o listă de idei funcționale și plăcute, din punct de vedere estetic, pentru a vă ajuta să vă păstrați și să vă afișați bijuteriile în propria dumneavoastră casă:

- Advertisement -

Cadrul vechi al ferestrei

Un cadru vechi de ferestră poate fi suportul perfect pentru a aranja bijuteriile. Tot ce trebuie să faceți este să-l repoziționați puțin, să-i adăugați niște țesături pentru un efect artistic suplimentar. Instrucțiunile de asamblare le găsiți aici.

Grilajul de la frigider

Un raft de frigider este ideal pentru depozitarea cerceilor. Pictați-l după preferințele dumneavoastră, apoi agățați-l pe perete și adăugați cerceii preferați. Ochelarii de soare și colierele pot fi atârnate în partea de jos a ansamblului.

- Advertisement -

Suport de plută

Așezați un suport de plută pe perete. Apoi, utilizați T-pini pentru a vă prinde bijuteriile. Aceasta este o soluție foarte practică de stocare, iar toate materialele de care aveți nevoie pot fi găsite la orice magazin local de consumabile pentru birouri.

Afișarea rachetelor de tenis

Dacă aveți o rachetă de tenis de rezervă în casă o puteți folosi ca o opțiune elegantă de afișare a bijuteriilor.

- Advertisement -

Cutiile de tacâmuri sau ustensile

Bijuterii se pot încurca cu ușurință și știm cu toții cât de greu este să le descâlcești. Puteși folosiți astfel o tavă de tacâmuri pentru a vă asigura că bijuteriile dumneavoastră nu se mai încurcă din nou. Un tutorial excelent poate fi găsit aici.

Sârmă pentru atârnat bijuteriile

Utilizând cârlige și sârme, precum cele din imagine, puteți crea o soluție practică, minimalistă de stocare a bijuteriilor. Acest aranjament poate fi plasat oriunde doriți în casa dumneavoastră!

Bolurile de sticlă

Dacă sunteți în căutarea unui aranjament mai neobișnuit, utilizați boluri de sticlă pentru a vă organiza bijuteriile. Ele pot fi găsite într-o mare varietate de forme și dimensiuni și se pot potrivi oricărui stil de bijuterii.

Tava pentru piață

Puteți utiliza o tavă de piață pentru diverse mirodenii pentru a stoca bijuteriile. Cu greu puteți spune că a fost refăcută și a avut altă destinație! Găsiși aici un tutorial excelent pentru a vedea cum a fost construită.

Scara rustică

O scară rustică poate fi un afișaj de bijuterii perfect și original. Utilizați sârmă între lamele pentru a vă atârna cerceii și colierele.

Rama veche de fotografii

Un ramă de fotografie de epocă este un cadru minunat pentru depozitarea bijuteriilor. Așezați-o pe perete și adăugați cârlige și panglici pentru a vă păstra toate accesoriile într-un singur loc.

Colaj de rame

Luați mai multe rame și creați colaj pe un perete. Ramele vintage pot fi revopsite după preferințe. Găsiți aici mai multe informații.

Clipboarduri de birou

Clipboard-uri nu sunt doar folositoare la birou pentru a ține foile, ci ele pot fi folosite pentru a fixa bijuterii. Prindeți câteva pe un perete și acest aranjament va fi original cu siguranță. Adăugați suportul din material textil în spate pentru a completa decorul cu elemente artistice. Succes!

Sertarele dulapului

Nu aruncați sertarele vechi pe care nu le mai folosiți. Puteți să le pictați și apoi să le montați pe un perete pentru o soluție unică de depozitare și expunere a bijuteriilor.

Lanțuri de metal

Un lanț de metal cu ochiuri mari pare a fi soluția de depozitare excelentă a cerceilor. Simplu și eficient!

Covor de bambus

Cumpărați un covor de bambus și apoi agățați-l pe perete. Sloturile de bambus pot fi utilizate pentru depozitarea bijuteriilor.

Mânerele de la dulapuri

Mânerele de la dulapurile de bucătărie poate fi transformate într-un suport excelent pentru depozitarea bijuteriilor. Vizitați acest site pentru mai multe detalii.

Cum vi se par aceste soluții ingenioase? Spuneți-ne în comentariile de mai jos!

sursa:https://homehacks.co/display-jewelry-ideas/