Când a ieșit din casă nu i-a venit să creadă cine îl aștepta pe verandă. O poveste uimitoare!

- Advertisement -

Tim Newton este un fotograf din Alaska, deci nu este străin să vadă o mulțime de faunei sălbatice rătăcind în jurul proprietății sale. Cu toate acestea, într-o dimineață, sa trezit cu o surpriză pe care nu o mai văzuse niciodată.

Într-o noapte, în timp ce Tim dormea, nu și-a dat seama că o întreagă familie de râși stătea pe verandă. S-a trezit din cauza unui zgomot puternic.

Când a privit mai bine în afara ferestrei sale, Tim a observat că erau trei sau patru pisoi de râs, jucându-se unul cu celălalt pe puntea sa de lemn. Își apucă imediat camera.

- Advertisement -

Ceea ce face ca această observare să fie atât de specială este faptul că râsul este de obicei cunoscut ca fiind un animal evaziv, păstrându-și distanța față de oameni.

Tim văzuse aceste frumoase pisici sălbatice în pădure înainte, dar asta se întâmpla în habitatul lor natural și de la distanță. Deci, pentru el – aceasta a fost o oportunitate extrem de rară și magică odată în viață.

Dupa cateva minute de a merge inainte si inapoi pe puntea lui Tim, au scapat si Tim a crezut ca timpul de joc trebuie sa se termine, dar dupa cum se pare – tocmai a inceput! În curând, a auzit că râsul-mamă face un sunet, îi cheamă pe copii și Tim vede că în jur de 7 pisoi se îndreaptă spre ea.

- Advertisement -

„N-am văzut niciodată atât de multi rasi”, a spus el. „A fost uimitor să văd toate aceste animale.”

Tim a reușit să surprindă o mulțime de imagini uimitoare cu familia de animale, fără ca ei să pară să observe, dar în curând – unul sa apropiat de geam, parcă dorea să investigheze.

Până când timpul de joc se terminase, râsul mamă și-a luat puii și sa întors în pădure, lăsândul pe Tim cu o amintire pe care nu o va uita niciodată.

- Advertisement -

sursa: Animal Channel