Avea multe sticle pe care nu le folosea şi nu ştia ce să facă cu ele. Până când i-a venit ideea să le transforme în decoraţiuni uimitoare. O super idee!

- Advertisement -

Mulţi oameni adună borcanele goale rămăse în urma produselor consumate. Sunt bune pentru murături, decoraţiuni sau chiar suport pentru lucrurile mici din casă. Puţini însă adună sticle. Aceste idei te vor face să îţi schimbi gândirea despre ele şi nu le vei mai arunca. Cu ajutorul lor se pot face decoraţiuni uimitoare pe care le poţi aranja în casă pentru un aspect plăcut. Unele din ele sunt atât de creative încât nici nu credeam că este posibil să fie atât de utile, unele pot fi folosite chiar pentru a păstra amintiri!

Rame foto.
După ce au fost curăţate bine de etichetă şi aranajte cu câteva mărgele. Aceste sticle au fost transformate în rame foto! Arată superb, nu?

În interiorul sticelor se poate adaugă nisip sau chiar scoici. Acest mic detaliu oferă un aspect inedit şi astfel poza se aşează foarte uşor.

- Advertisement -

Ghiveci de flori
Orice casă arată bine dacă este decorată cu flori. Pe lângă prospeţime, acestea oferă şi o stare de spirit bună, mai ales când le vezi aranjate în astfel de ghivece.

Un design simplu pentru un coş de fructe.

Nu este greu de făcut. Aveţi nevoie de un ziar şi o foaie de hărtie pe care desenaţi o formă de floare. Cu ajutorul acestei forme se taie ziarul şi se obţine o floare din hârtie de ziar.

După ce am terminat cu forma, o lipim pe sticlă cu ajutorul unui lipci simplu.

- Advertisement -

Pe sticlă se poate lipi o hârtie albă înainte să lipim floare din hârtie de ziar.

Sticle pentru paste.
Unele sticle au o formă specială şi din acest motiv pot fi utilizate ca spaţiu de depozitare pentru paste. Arată bine în bucătărie!

Pulverizator din sticlă.
Renunţă la plastic! Poţi să îţi faci cu uşurinţă un pulverizator din sticlă, trebuie doar să îi schimbi capacul.

O decoraţiune de gheaţă!
Arată spectaculos şi poate fi o piesă importantă pentru decorul casei tale.

- Advertisement -

Pentru asta avem nevoie de o sticlă, puţină vopsea albă şi sare în bucăţi mari. Dupa ce am vopsit sticlă, o rulăm prin sare şi astfel obţinem efectul de gheaţă.

Dacă mai adăugam şi alte decoraţiuni argintii, totul arată superb!

Sticle vopsite şi folosite ca suport pentru lumânări.

Ghiveci de flori pentru grădină.
Dacă îţi plac florile atunci merită să încerci aceste ghivece care se pot agăţa pe gardul grădinii tale. Arată ca din poveşti, nu?