Au alergat prin pădure și au găsit 5 căței abandonați, i-au salvat fără să stea pe gânduri. Priviți cât sunt de adorabili!

- Advertisement -

Când te duci în pădure, nu știi niciodată ce fel de animale poți vedea. Uneori sunt veverițe și iepuri, alteori sunt cățeluși. Chiar pui! Doi alergători au găsit recent câțiva pui abandonați în apropierea unei poteci de drumeție.

Deși povestea lor a început trist, ea are un sfârșit fericit.

Ashley Blake și antrenorul ei Scott făceau niște antrenamente pe un traseu în Tennessee.

- Advertisement -

Planificaseră să alerge 14 mile de traseu. Pe la jumătatea drumului au observat ceva ce se mișca în tufișul de lângă potecă. S-au oprit pentru a vedea ce era acolo.

Blake a explicat:

„Era în alergarea noastră obișnuită când am auzit foșnet în pădure și am văzut această grămadă neagră. Ne-am îngrijorat că ar putea fi un urs sau un alt predător mare, dar n-a fost așa.”

- Advertisement -

S-au apropiat încet de creatură și-au dat seama că nu era un animal mare; erau cinci mici cățelușii, îngrămădiți unii lângă altii, încercând să se încălzească în tufiș.

Blake a spus: „Au fost cinci cățeluși îngrămădiți unul în altul. Era aproape de temperaturi de îngheț și încercau să rămână vii. Ca alergători de traseu, vedeam o mulțime de faună sălbatică, dar niciodată căței. „

Alergătorii știau că nu pot lăsa cățelușii acolo să înghețe. Ei au cerut oficialilor din parc să îi ajute și au încercat să mențină cățeii calzi până când a venit ajutorul. În cele din urmă, un pădurar a apărut și le-a oferit ajutor.

- Advertisement -

Blake a povestit: „Ei au fost îngroziți și plângeau. S-au liniștit odată ce au realizat că nu le vom face rău și că suntem oameni buni.”

Pădurarul și alergătorii au realizat că puii nu s-au rătăcit singuri. Cineva i-a adus acolo. Nu aveau mâncare, apă sau ceva care să le mențină caldura corpului. Era un drum retras, iar pădurarul a explicat că mulți oameni își abandonează așa animalele de casă.

Scott și Blake l-a ajutat pe pădurar să ducă cățelușii în mașină și să-i țină în casa lui în acea noapte. A doua zi, i-au dus la un adăpost local, dar nu înainte ca Blake și Scott să se oprească să-i mai vadă o dată. Scott a hotărât că va lua singur unul dintre pui.

El a numit puiul Barkley, iar cei doi sunt acum cei mai buni prieteni. Ceilalți pui au fost dați la adopție la adăpostul de animale de la Oak Ridge din Tennessee. Ei sunt adorabili și au nevoie de case iubitoare, la fel ca Barkley.

Personalul adăpostului și toți cei care au aflat povestea lor își doresc case iubitoare pentru aceștia. Până atunci, adăpostul le oferă siguranță, hrană, apă, adăpost și îngrijirea de care au nevoie, precum și asistență medicală și chiar instruire. Puii au fost adoptați și acum trăiesc fericți în casele lor primitoare.

Dacă alergătorii nu s-au fi oprit, acești pui ar fi fost înghețați, probabil, morți acum. Mulțumită lor, cu ajutorul pădurarului și salvarea animalelor, acești pui au șansa unei vieți normale.

Scott și Blake s-au aflat în locul potrivit, la momentul oportun. Ca urmare, ei au salvat cinci vieți.

Sursa:https://animalchannel.co/runners-save-five-lives-trail/