Aşa arată o casă unică construită în stil boem. Este inconjurată de natură şi este locul perfect pentru relaxare!

- Advertisement -

Pregătiţi-vă să fiţi invidioşi. Această casă unică și luxoasă, situată în Cornwall, Marea Britanie, este plină de farmec boem.

Casa cu adevărat uimitoare, numită Sundance, este înconjurată de grădini luxuriante și flori sălbatice. Are vedere la un iaz sălbatic și este retragerea perfectă pentru un weekend relaxant departe de orașul aglomerat.

Bucătăria complet funcțională a locuinţei are tot ce aveți nevoie pentru a vă pregăti o masă plăcută.

Bucătăria are blaturi superbe din lemn, un aragaz mic cu cuptor și un loc de luat masa pentru a savura un mic dejun și o ceașcă de cafea dimineața. Oaspeții se pot menține calzi lângă soba din mijlocul casei.

- Advertisement -

Zona principală de locuit are o temă occidentală, cu o înclinație sofisticată.

O canapea confortabilă de catifea este un loc ideal pentru a vă ridica picioarele și pentru a vă relaxa după o zi de explorare a uluitoarei linii de coastă englezești din apropiere.

Veranda acoperită servește drept spațiu de locuit atât în interior cât și în exterior

Ușile franțuzești se deschid spre această încăpere închisă. Deoarece casa Sundance se află într-o poziție înălțată, puteți să vă așezați pe banca cu textile boeme și să vă bucurați de priveliștile rurale dimprejur.

- Advertisement -

“O punte frontală acoperită, completată cu canapele confortabile, permite vizionarea stelelor în orice vreme din confortul acestui spațiu unic”, se afirmă pe site-ul Unique Homestay.

Luați un somn de după-amiaza în dormitorul cu pat foarte confortabil.

Chiar lângă sufrageria principală, printr-o ușă glisantă, este dormitorul luxos, cu acces la o altă punte mică la care se ajunge prin ușile franțuzești din sticlă. Decorul antic și pereții rustici dau acestei camere o senzație foarte romantică și capricioasă.

- Advertisement -

“Vă puteți așeza în patul confortabil cu niște cafea fierbinte și produse de patiserie de la magazinul din apropiere, iar cu siguranță vă veți relaxa cum nu ați mai făcut-o vreodată”, spune Unique Homestay.

Baia simplistă și spațioasă este una dintre cele mai impresionante camere din această casă unică.

Baia superbă pare să fie dintr-o revistă de design interior. Dispune de o cadă de baie și de un duș dublu, suficient de mare pentru două persoane. Tema rustică continuă în acest spațiu cu o atingeri de lux modern, care este dotată cu un incălzitor pentru prosoape.

Există chiar și o cameră cu utilități care are o mașină de spălat și uscător de rufe, oferindu-vă tot confortul de acasă.

“Dacă cumpărați o casă unică ca aceasta cu mobilier original artizanal, materiale prelucrate și textile boeme, vă este oferit refugiu cu adevărat unic în Cornwall.”

Coborâți pe treptele verandei acoperite și faceți plajă în grădină.

Nu este de mirare că această casă frumoasă a fost prezentată în numeroase reviste și site-uri web.

Sunteți nerăbdători pentru a va rezerva următoarea vacanță la Sundance? Vizitați site-ul Unic Homestays pentru mai multe poze și detalii.

sursa: Unique Homestays