Așa arată o cabană modestă cu un interior de vis. Este perfectă!

- Advertisement -

Designerul de interior Sarah Phipps a reconfigurat o cabană din Bend, Oregon și rezultatul este una dintre cele mai fermecatoare case pe care le-am văzut vreodată.

Folosind obiecte de mobilier de la mâna a doua și orice ar putea salva de la cabană, ea a renovat casa pe un buget modest, dar când pășești înăuntru lucrurile sunt spectaculoase. Și, deși casa este mică, utilizarea inteligentă a spațiului și designului realizat de Sarah o face să se fie deschisă și spațioasă.

Intrăm acasă, intri în spațiul de locuit principal, luminos și aerisit.

- Advertisement -

Șemineul original expus și noul sobă de gaz Jotul sunt principalul punct focal al camerei. Podelele frumoase din lemn oferă contrast cu pereții și tavanul alb. Canapeaua roz a fost găsită la o vânzare în garaj și a fost refăcută.

Privind în direcția opusă, prin ușile franceze, veți găsi încă o completare a corpului central al cabanei.

„Am adăugat un mic plus la cabana originală. Această completare oferă spațiu suplimentar de locuit, dar poate fi închisă și din casa principală cu uși franceze. Are baie și intrare separată pentru oaspeți. Canapele se transformă într-un pat de dimensiuni mari „spune Sarah pe site-ul ei.

În camera principală, ascunsă în colț, este micul loc de luat masa al cabanei.

- Advertisement -

Sarah a angajat constructorul Greg Blea să construiască această banchetă mică în colțul care servește și ca spațiu de depozitare. Camera are o atmosferă retro, cu masă de epocă și corpuri de iluminat, iar tapetul oferă o textură distractivă.

Bucătăria este, probabil, cea mai adorabilă cameră pe care am văzut-o vreodată.

Credeți sau nu, scândurile de lemn rustic au fost găsite sub gips-cartonul pe care l-a înlăturat Sarah. Ea a cerut constructorului să le aranjeze într-un model distractiv și apoi pictate cu nuanțe de roz care se potrivesc cu frigiderul. Dulapurile au fost luate de la Habitat for Humanity Restore.

În ciuda spațiului limitat, Sarah a reușit să amenajeze și o mică zonă de birou

- Advertisement -

Un birou și un scaun alb de epocă se potrivesc perfect în acest colț mic. Când locuiți în case mai mici este important să vă creați și să utilizați fiecare centimetru de spațiu. Sarah pare să fi perfecționat această idee. „Am reușit să salvăm toate panourile originale din lemn și să le vopsim în nuanțe de alb”, spune Sarah.

Baia a fost plasată în partea suplimentară a casei.

După cum se dovedește, această cadă superbă nu a fost întotdeauna la fel de uimitoare ca acum. Sarah a găsit această bijuterie pe Craigslist; a adăugat corpuri de alamă, a pictat-o negru și a hotărât să folosească co combinație simplă de culoare alb, negru și alamă. A adăugat o lambriu de bord în spatele ei și a montat ardezie pentru podele. Dispozitivul de iluminare este o altă descoperire extraordinară găsită de Sarah.

O casă inspirată de vintage nu ar fi completă fără un bar.

După o zi grea de muncă, Sarah se poate relaxa cu un cocktail făcut la mini-barul propriu Swig retro. O lucrare de artă luminoasă și plină de culoare, pe care a găsit-o la Piața Mondială, este situată deasupra barului, iar atât globul, cât și accesoriile de bar sunt toate vintage.

Ai putea să te vezi trăind într-o cabană ca asta? Vizitează site-ul lui Sarah pentru a vedea unele dintre celelalte proiecte incredibile ale ei.

sursa: https://homehacks.co/little-white-cottage-interior-of-your-dreams