Acest motan este atât de fericit că este tată încât vrea să le arate tuturor asta. Este adorabil!

- Advertisement -

A avea un copil este una dintre cele mai mari experiențe din viață. Pentru femei, în special, legătura este creată cu mult înainte ca copilul să se nască. Din momentul în care aflăm despre existența bebelușului. Cu toate acestea, pentru bărbați, schimbarea emoțională se întâmplă puțin mai încet.

sursa imaginii: videomais.com

O parte a acestei legături întârziate se datorează faptului că femeile sunt primele. Genul feminin a fost desemnat drept îngrijitorul natural, iar noii tați au de obicei un rol secundar. În plus, așa cum spune dr. Anna Machin, The Telegraph UK, noii tați nu au „începutul biochimic” al sarcinii și au dat naștere unor factori care îi permit mamei să-și formeze aceste legături inițiale, timpurii.

Interesant, acest lucru pare să apară și în feline.

- Advertisement -

sursa imaginii: Getty Images/Cat Time

În cea mai mare parte, când vine vorba de pisoi, mamele fac cea mai mare parte a muncii. Uneori, tații pot fi periculoși în jurul copiilor. „Unii masculi au atacat și și-au ucis proprii descendenți ca mijloc de a obține pisicile mame să se concentreze pe ei și apoi să se întoarcă în estru pentru scopuri de împerechere”, explica The Nest.

Este important să rețineți că pisicile (ca și oamenii) sunt indivizi cu propriile nevoi și temperamente. Fiind născut cu un alt set de organe genitale nu dictează automat că vei fi un părinte oribil care se bucură de uciderea copiilor lor.

sursa imaginii: Bored Panda

- Advertisement -

De fapt, câțiva masculi de pisică sunt surprinzător de pricepuți ca părinte și vreau să spun, într-adevăr foarte bun. Ca și acest nou tată adorabil, de exemplu.

sursa imaginii: Video Screenshot

La începutul acestei luni, utilizatorul Instagram @ida_dhelima a postat un video inimaginabil care arată reacția pisicii sale de a deveni un tata nou-nouț. Videoclipul a fost descoperit de The Dodo și împărțit pe pagina The Dodo Facebook, unde a obținut peste 19 milioane de vizionări și după ce am privit-o, este destul de evident de ce.

Clipul de 30 de secunde arată o pisică care este incredibil de mulțumită că a devenit un tata nou-nouț.

Pe măsură ce începe videoclipul, îl vedeți pe tata luând cu grijă un pisoi și ducându-l înapoi mamei.

- Advertisement -

sursa imaginii: Video Screenshot

sursa imaginii: Video Screenshot

sursa imaginii: Video Screenshot

După ce a pus ușor copilul de partea ei, se urcă în cutie și îi dă câteva sărutări.

sursa imaginii: Video Screenshot

Tatăl se îndreaptă apoi către pisoi, asigurându-se că sunt curați.

sursa imaginii: Video Screenshot

Până la sfârșitul celor 30 de secunde, familia se așează împreună. Iar când te uiți puțin mai atent, tata pare la fel de fericit ca și mama.

sursa imaginii: Video Screenshot

Așa cum am menționat, acest tip de implicare masculină a părinților este rar întâlnit în lumea felină, dar se întâmplă.

Nest explică: „Masculii nu numai că se angajează uneori în sesiuni de joc pline de distracție cu micuții, uneori îi ajută să-i cultive, lingându-i la curățenie și sănătate. Deși aceste comportamente sunt extrem de neobișnuite, ele există. ”

sursa imaginii: Animal Channel

Aș vrea să felicit această pisică pentru a fi un tată mai bun decât unii dintre oamenii pe care îi știu!

sursa: Animal Channel