Acasă Inspiraţie Aceasta este una dintre cele mai mici case din Statele Unite. Cu toate acestea, interiorul este superb!

Aceasta este una dintre cele mai mici case din Statele Unite. Cu toate acestea, interiorul este superb!

0
Aceasta este una dintre cele mai mici case din Statele Unite. Cu toate acestea, interiorul este superb!

Ai fost curios cum e să trăiești într-o mică casă, dar ești puțin sceptic în a face o schimbare atât de mare? De ce să nu stați într-o comunitate mică de acasă pentru a încerca? Live A Little Chatt este o colecție de patru case adorabile mici pe care oamenii le pot închiria pentru noapte. Una dintre cele mai drăguțe case pe această proprietate este Old Blue Chair.

Mica casă cu numele The Old Blue Chair a fost proiectată de Joe, proprietarul site-ului Live A Little Chatt, și soția sa Erin. A fost construită de către Tennessee Tiny Homes.

„Luxul se întâlnește cu casa la țară” este modul în care această locuință este descrisă. Este cu adevărat simbolul unui refugiu fermecător din sud; dispune de un tavan superb, precum și de o ușă olandeză frumos lucrat și o punte mare.

Interiorul este modest, dar cu siguranță nu lipsit de caracter.


În interiorul casei minuscule, veți găsi ziduri albe în stilul fermei, o bucătărie complet funcțională, o baie cu duș cu efect de ploaie, coridoare duble și o colț de lectură sub scări. Intrând în casă, veți intra în „camera excelentă”, care are o zonă de relaxare și un loc de luat masa cu vedere spre mansardă.

Bucătăria are o mulțime de spațiu și o chiuvetă de dimensiuni foarte mari.

Bucătăria casei are, de asemenea, o sobă de gătit și un cuptor, un frigider, dulapuri expuse și rafturi pentru depozitare, precum și o mică colț de mic dejun pentru a vă bucura de cafea și un mic dejun rapid.

Situați în bucătărie, aveți o vedere la zona de relaxare și la zona de luat masa.

O masă de lemn facută manual este perfectă pentru a vă bucura de o masă mică înainte de a vă relaxa pe canapeaua mare și confortabilă. Din acest punct de vedere, puteți, de asemenea, să vedeți o baie cu ușa precum cea a hambarului, cea de-a doua mansardă de dormit, precum și un mic colț de lectură situat sub scări.

Cel mai mare dintre cele două dormitoare de dormit este accesat prin scara care ascunde colțul de lectură dedesubt.

Deși nu există spațiu de depozitare în dormitoare, există încă mult spațiu pentru două persoane pentru a avea un somn liniștit. Deoarece nu există niciun spațiu pentru mobilier sau decor la etaj, așternutul servește drept „opera de artă”.

Cel de-al doilea loc de dormit poate fi accesat de scara din lemn de lângă baie.

În cel de-al doilea loc de dormit pot sta două persoane, oferind casei mici o capacitate maximă de a dormi în jur de cinci până la șase persoane atunci când se utilizează canapeaua de la parter. Destul de impresionant, nu?

Baia este modestă, dar are toate facilitățile de care aveți nevoie.

O toaletă, o mic dulăpior și un duș cu dimensiuni generoase pot fi găsite în spatele ușii glisante de hambar. Pereții vopsiți în alb continuă și în această încăpere mică.

Iubiți această casă și doriți să locuiți aici? Doriți să aflați mai multe despre celelalte trei case de pe proprietate? verificați Live A Little Chatt pentru mai multe informații.

sursa: Live A Little Chatt