Această casă adorabilă nu este o locuință oarecare, faceți un pas în interior pentru a face un tur

- Advertisement -

Din exterior, această casă adorabilă din pădure arată ca multe altele pe care le-ați văzut înainte. În interior, totuși, este diferit de orice casă mică pe care ați văzut-o vreodată.

Jessica și Carson Lynch au construit această bijuterie în 2015 și în prezent o închiriază pe Airbnb. Situată pe 5,5 hectare de pământ, casa deținătorului mic este situată pe insula Guemes din statul Washington, o comunitate cu doar 650 de locuitori cu normă întreagă.

Casa unică are o cameră de zi, bucătărie, baie și, surprinzător, două dormitoare.

- Advertisement -

În cazul în care vremea este frumoasă, spațiul dvs. de locuit este dublat când includeți frumoasa verandă, puntea de ședere cu șemineu, masă de picnic și umbrelă.

Având în vedere profesia lui Jessica ca ilustrator și Carson, care deține un magazin de lemn, casa lor este plină de atingeri creative.

„Această casă mică este, de asemenea, o casă de producție, cu obiecte curate elaborate de artiști și meșteșugari. Este o modalitate unică de a prezenta bunuri realizate manual, pe care le puteți folosi și le puteți admira în timpul sejurului. Avem un notebook plin cu informații despre unde să le găsim online și în magazine dacă doriți să cumpărați ceva pentru dvs. „, se afirmă pe pagina lor de pe Airbnb.

Bucătăria este modernă, cu atingeri rustice, cum ar fi chiuveta.

- Advertisement -

Bucătăria are un mini-frigider, un cuptor cu două arzătoare și un cuptor cu prăjitor de pâine. Situat lângă bucătărie și vizavi de zona de relaxare, există o mică zonă de luat masa. Desigur, ai putea să faci oricând un grătar afară în aer liber.

Imediat după bucătărie este o baie surprinzător de spațioasă.

Înăuntrul băii veți găsi o toaletă, o chiuvetă și un duș mare. Alături de duș este un dulap mic pentru agățarea hainelor și păstrarea articolelor de toaletă. Jessica și Carson trebuie să aibă grijă sa fie înăuntru fiecare lucru de care oaspeții lor au nevoie.

- Advertisement -

Zona de ședere creată în mod inteligent este multifuncțională, iar scara se îndoaie pentru a accesa unul dintre cele două mansarde.

Sub canapea, veți găsi un spațiu de stocare pentru jocuri și DVD-uri, iar consola centrală se va extinde pentru a se transforma în scări care conduc spre scara care duce la mansardă. Absolut genial!

Mansarda are un pat destul de mare și este iluminată eclectic.

Senzorii radarului au fost făcuți de unul dintre artizanii lui Jessica și Carson, School House Electric. Ferestrele mici permit o lumină naturală și o oglindă verticală care creează iluzia unui spațiu mai mare.

Cel de-al doilea „dormitor” se află pe partea opusă a casei.

În cazul în care al doilea dormitor nu este necesar, Jessica și Carson sunt fericiți să-l transforme într-un loc de citit și relaxare în schimb. În caz contrar, este un „dormitor” mai mic decât mansarda de dormit – perfect pentru o excursie de weekend cu prietenii sau copiii.

O vedere din spatele casei arată cât de spațioasă este defapt.

Stați în această casă adorabilă în timpul lunilor calde și profitați de terasa în aer liber.

Există un magazin alimentar pe insulă, unde puteți cumpăra bunuri pentru grătar. Imaginați-vă că vă bucurați de un pahar de vin, cu un foc roșu înconjurat de pace și liniște.

Sunteți gata să luați feribotul spre Insula Guemes pentru o vacanță de weekend relaxantă? Consultați lista completă de pe Airbnb pentru mai multe imagini și detalii.

sursa: Airbnb