Această cabană a fost construită acum 500 de ani. Deși este atât de veche, interiorul este superb!

- Advertisement -

Printre verdeață luxuriantă din frumoasele dealuri din Malvern Hills, Marea Britanie, se află o cabană încântătoare care pare să fie înghețată în timp. Să aruncăm o privire în casă.

Amplasată între o fermă veche de fructe și un iaz de pescuit, Wishbone, cum este numita cabana, a fost inițial un hambar construit în secolul al 15-lea. În afara, se pare că a fost uitată și îngroșată de iederă. O ușă din lemn veche, înverzită și din cărămidă nu dă nici o idee despre comoara ascunsă în interior.

Cabana Wishbone are o structură de lemn și pereți de piatră.

Pereții albi fac camera mare să se simtă deschisă, aerisită și spațioasă. Zona de ședere are o canapea confortabilă, cu catifea, cu perne eclectice și un cufăr de epocă folosit pe post de masă de cafea. Planul etajului deschis se întinde de la living la spațiul de luat masa și bucătărie.

- Advertisement -

Bucătăria și locul de luat masa sunt situate chiar în spatele zonei de ședere.

Bucătăria ar putea să nu fie cea mai mare încăpere din casă, dar are toate amenajările de care ai nevoie. Există un aragaz, frigider, congelator mic, mașină de spălat vase și cuptor cu microunde. Există chiar și o mică mașină de spălat situată chiar lângă spațiul de luat masa.

Plimbați-vă pe podelele vechi de cărămidă, în fața mesei de luat masa, pentru a ajunge la dormitorul confortabil cu baie proprie.

Dormitorul se află în spatele unei perdele groase și are un pat destul de mare cu lenjerie de culoare simplă. Există un mic încălzitor situat lângă pat, astfel încât oaspeții nu trebuie să își facă griji din pricina căldurii.

- Advertisement -

Casa poate fi de peste 500 de ani, dar are toate luxurile moderne de astăzi, cum ar fi această baie superbă.

Cabana combină elementele rustice cu cele noi, cum ar fi această vanitate antică cu chiuvetă și dușul din sticlă. Oaspeții de la Wishbone au posibilitatea de a experimenta un pic de istorie, cu tot confortul casei.

Mergeți sus pentru a ajunge la podul fermecător care a fost transformat într-un loc de relaxare.

„Incăperea de la etaj are un sentiment de ascunzătoare pastorală și este grozav pentru nopțile de după-amiază, de asemenea are o ușă din lemn care se deschide spre pustietate”, afirmă cei de la Unique Home Stays.

- Advertisement -

Cea mai bună parte a casei, cu toate acestea, este terasa în aer liber aflată chiar lângă camera de zi.

Ușile ușoare din hambar albastru se deschid spre o terasa incredibilă de piatră, cu masă, felinare și vase din teracotă, umplute cu ierburi proaspete. Bucurați-vă de micul dejun sau prânzul în timp ce vă puteți uita la dealurile pline de verdeață sau puteți savura un pahar de vin lângă flacăra focului.

Cabana absolut minunată a fost prezentată în mai multe reviste și site-uri web, cum ar fi Ideal Home, Country Living și Daily Mail, mulți dintre ei numindu-o cea mai fermecătoare, mai dragă, chirie pe piață.

Zona înconjurătoare este atât de frumoasă încât îți taie respirația.

„Trecând pe marginea unei crestături împădurite, o întindere de 15 kilometri lungime de rocă vulcanică care cuprinde dealurile Malvern este o necesitate. Alegeți-vă dintr-o rețea de trasee pitorești de mers pe jos prin peisajul rural nedefinit sau vă puteți relaxa pe o călătorie blândă în aval pe un tur cu canoe al râului Wye. Indiferent de aventurile zilei, puteți fi siguri de o seară magică înapoi la Wishbone „, spun cei de la Unique Home Stays.

sursa: Unique Home Stays