A purtat la serviciu aceleaşi haine, zi de zi, timp de 3 ani de zile. Iată care este motivul!

- Advertisement -

Majoritatea dintre noi nu purtăm aceleaşi haine la serviciu în decursul unei săptămâni, sau cel puţin asta ne dorim, aşadar în niciun caz, aceleaşi haine în fiecare zi. Iată că Matilda Kahl a încalcat această aşa-zisă lege nescrisă a modei şi a purtat la serviciu aceleaşi haine, zi de zi, timp de 3 ani de zile. Surprinzător, decizia ei a inspirat o mulţime de oameni. Cum bărbaţii pot purta acelaşi costum mai de mai multe ori, de ce femeile nu pot face acelaşi lucru, fără să fie privite diferit?! 

La început colegii ei de muncă nu au înţeles ce vrea să demonstreze, iar şefii ei au vrut să îi mărească salariul să îşi cumpere alte haine, crezănd că este strâmtorată din punct de vedere financiar şi nu îşi permite să îşi cumpere alte haine.

- Advertisement -

Matilda a explicat într-un articol că a purtat aceeaşi cămaşa cu pantaloni negri, însă a mai schimbat jacheta, păstrând un look profesional şi confortabil.

- Advertisement -

„Am observat cât de eficientă pot fi dacă nu îmi consum energia şi timpul cu lucrurile mărunte. Această uniformă îmi aduce aminte în fiecare zi că doar eu pot decide ce este cu adevărat important pentru mine.”.

În semn de solidaritate şi respect, colegii ei de muncă au surprins-o într-o zi, îmbracându-se şi ei la fel ca ea, denumind ziua respectivă ” Ziua în care ne îmbrăcăm ca Matilda”.

- Advertisement -

Sursa: Business Insider