5 Teorii ale conspirației care ar putea fi adevărate

- Advertisement -

Multe teorii ale conspirației ne bântuie de ani de zile. În fiecare an, oamenii încearcă să privească diferite evenimente istorice dintr-o perspectivă nouă. Uneori chiar descoperă fapte neobișnuite din biografiile unor oameni celebri.

La început, astfel de descoperiri i-au făcut pe oameni să râdă. Ei le-au negat și au crezut că sunt o glumă. Dar cu cât au aflat mai multe , cu atât mai mult păreau adevarate. Unele teorii păreau destul de logice.

1. William Shakespeare. A existat sau nu? Aceasta este întrebarea.

- Advertisement -

În întreaga lume, există oameni care sunt foarte sceptici față de Shakespeare. A existat sau nu? Să presupunem că a făcut-o. Dar ar fi putut să-și fi scris singuri toate lucrările sale fără o educație bună (pentru că nu a venit dintr-o familie nobilă)?

În filmul Anonymous , lansat în 2011, Shakespeare a fost prezentat ca un actor mediu care a luat credit pentru toate lucrările pe care le-a scris Edward de Vere. Desigur, experții despre Shakespeare nu sunt total de acord cu acest punct de vedere. Cu toate acestea, această versiune a existentei lui William Shakespeare a existat de mai bine de 100 de ani și este considerată una dintre cele mai populare.

2. Hitler a decedat în 1984.

- Advertisement -

După cum probabil știți, la 30 aprilie 1945, Adolf Hitler si-a pus capat zilelor în buncărul său subteran. Corpul lui a fost găsit și identificat. Dar nu este așa de simplu.

FBI-ul a declasificat documentele care afirmă că Hitler s-a bucurat de o viață calmă și liniștită de mult timp după încheierea războiului. În primul rând, se ascundea în Argentina, apoi s-a mutat în Brazilia. Autorul cărții Hitler din Brazilia – Viața și m0artea lui scrie despre acest lucru. Potrivit versiunii ei , el a mers acolo pentru un motiv – nu a fost o alegere aleatorie. Avea o hartă cu un loc marcat care l-a condus la o comoară.

Pentru a se ascunde, Hitler și-a schimbat numele în Adolf Leipzig și a avut o relație cu o femeie neagră numită Cutinga. Dar localnicii i-au spus încă „bătrânul german„.

3. Petru I a fost înlocuit în secret, după Marea Ambasadă.

- Advertisement -

Peter nu a fost real! Legendele despre „țarul fals” au început să se răspândească după ce s-a întors din Europa din cauza reformelor pe care le-a făcut . Piese de bărbierit, introducerea de haine străine, tutun – oamenii erau îngrijorați de europenizare. În plus, mulți oameni au observat unele schimbări în apariția lui Peter I: el a devenit mai în vârstă și mai înalt. El și-a trimis toate rudele la o mănăstire. Aparent, el nu a vrut ca ei să descopere adevărul.

Conspirologii susțin, de asemenea, că Peter a încetat să se bucure de toate tradițiile ruse și chiar a uitat să scrie în limba maternă.

Conform acestei teorii, adevăratul țar a fost capturat și ținut într-o cetate. Și în conformitate cu una dintre versiuni, el a fost Omul din Masca de Fier .

4. Jim Morrison și-a inscenat propria m0arte și s-a dus la Seychelles.

Jim Morrison, liderul The Doors și unul dintre cei mai mari cântăreți din toate timpurile, în conformitate cu revista Rolling Stone , a decedat în 1971 din cauza insuficienței cardiace. Dar aceasta este versiunea oficială. Era foarte tânăr, la fel ca ceilalți membri ai Clubului .

Cu toate acestea, singura persoană care i-a văzut cadavrul era prietena lui, Pamela Courson. Acest lucru i-a făcut pe multi să se îndoiască de mo@rtea cântărețului. Există o legendă care spune că Morrison și-a falsificat mo@rtea. Potrivit a ceea ce a scris Raymond Manzarek în cartea sa ” Poetul în exil” , Morrison s-a dus la Seychelles.

De fapt, nu este pentru prima dată când s-a întâmplat așa ceva. Unii oameni cred că Elvis Presley și Michael Jackson au făcut același lucru.

5. Avril Lavigne are o impostoare din Brazilia care interpretează în locul ei.

Da, legende similare există și despre cântăreții moderni. Potrivit unor persoane, cantareata Avril Lavigne a decedat în 2003 – acum 15 ani! Și pentru toți acești ani, o impostoare a interpretat în locul ei. Numele ei este Melissa.

O fată care arată ca Avril și-a început blogul la începutul anilor 2000. Ea a scris că adevărata cântăreață nu a putut face față decesului bunicului ei și si-a pus capat zilelor. Așa că Melissa a trebuit să ajute și să joace rolul lui Avril. Surprinzător, această teorie a adunat mulți adepți. Până în prezent, persoanele de pe Twitter discută fotografiile și videoclipurile și le compară cu datele din trecut.

Dar ne întrebăm: de unde știm că Melissa nu este falsă?

Bonus: Keanu Reeves este nemurit0r.

Aceasta este o teorie pe care fanii actorului au dedus-o când au observat că nu s-a schimbat odată cu vârsta. Cei mai persistenți fani au cautat și mai mult și au făcut un site în care publică dovezi.

Potrivit acestor informații, sufletul nemur1tor al lui Keanu Reeves trăiește deja de mulți ani. Și a fost diferit în această perioadă. De exemplu, a fost Charles Mare și actorul francez Paul Mounet. Keanu Reeves este foarte diferit de multe alte celebrități (el acționează ca o persoană absolut obișnuită), iar fanii cred că acest lucru se datorează faptului că el are înțelepciunea din viețile sale anterioare. Cum vă place această teorie distractivă?