15 utilizări neaşteptate ale tricourilor vechi

- Advertisement -

Ați găsit un tricou vechi cu găuri sau pete sau aveți tricouri pe care copiii dvs. nu le mai poartă? Nu vă gândiţi să le aruncați atât de repede!

Există o mulțime de modalități de a transforma un tricou aparent inutil într-un design unic decorativ. Pentru inspirație vă oferim 15 exemple neaştepate de reutilizare a tricourilor vechi.

Înainte de a continua, vă rugăm să rețineți că unele dintre aceste exemple necesită abilități de cusut.

1. Sac de cumpărături

Doriți să utilizați o pungă de cumpărături originală şi cu puţin stil? E timpul să transformăm tricoul într-o pungă de cumpărături. În zece minute, puteți avea o pungă personalizată drăguță pentru toate nevoile dvs. de cumpărături. Urmați acest tutorial pas cu pas.

- Advertisement -

2. Floare decorativă

Doar pentru că ai un tricou vechi nu înseamnă că nu mai poți să faci ceva spectaculos la el. Creați piese de ornament pe hainele dvs., cum ar fi această floare decorativă extrem de drăguță. Urmați tutorialul pentru a vedea cum a fost realizată.

3.Bandană

Aveți nevoie de o bandană pentru următorul dvs antrenament? Sau păstrați necorespunzător capurile dvs. anterioare? Nici o problema. Tricourile pot face diferenţa!

4. Eşarfă

Există câteva modele unice pe care le au doar tricourile. Acum, în loc să căutați eşarfa perfectă, vă puteți crea propria dvs eşarfă. Și cea mai bună parte este că puteţi să o realizaţi în doar 6 pași.

- Advertisement -

5. Perne

Privind doar la exemplele de mai jos, aceasta este una dintre utilizările mele favorite ale unui tricou vechi. Puteți crea cu accente colorate sau puteți găsi un tricou doar cu culoarea potrivită pentru a vă decora canapeaua.

6. Fusta curcubeu

Doar pentru că copilul tău nu mai poartă un tricou nu înseamnă că nu mai poate fi folosit. Cu acest tutorial puteți transforma un tricou într-o fustă. Veți fi întrebată cu siguranţă – de unde aveți o fustă drăguță și colorată?

7. Covor colorat

Folosind numai bezi de tricou vechi, poți crea un covor frumos colorat. Avantajul său e că nu este atât de greu de făcut cum arată.

- Advertisement -

8. O vestă

Acesta este un proiect deosebit de util dacă aveți un tricou care este prea mare. Este, de asemenea, un proiect fără coasere. Folosiţi doar foarfecele şi urmaţi tutorialul de mai jos.

9. Faceți un brățară

O altă propunere este să realizaţi brăţari destul de colorate! Aflați cum să le faceți cu acest tutorial.

10. Confecţionaţi un bol


Bolurile au întotdeauna multe utilizări. Dar un castron cu un design neobișnuit? Veți avea prieteni care se întreabă de unde aveți acel castron și cum se poate să obțină și ei unul.

11. Faceți o jucărie pentru pisică

Luaţi tricouri vechi și confecţionaţi jucării noi pentru pisici. Pisica ta va fi încântată.

12. Faceți o jucărie pentru câine

Câinii vor iubi aproape tot ce faci. Dar să le daţi o nouă jucărie de jucat? Fiți pregătiți pentru afecţiunea care se va răvărsa asupra dumneavoastră. Utilizați acest tutorial pentru a a realiza o astfel de jucărie.

13. Faceți un colier acordeon


Aceasta este o piesă pentru cei îndrăzneți. Sunteți sigur că veți atrage atenția cu acest colier și nimeni nu va putea vreodată să ghicească că este confecţionat dintr-un tricou vechi.

14. Faceți o pilotă

Acesta este un element personal extraordinar de orginal pentru camera ta sau o pătură mare de oaspeți atunci când prietenii sau familia vin să te viziteze! Este distractiv, creativ, colorat și o modalitate bună de a vedea toate tricourile pe care le-ați adunat de-a lungul anilor.

15. Faceți un șablon de ombre


Ombre este un stil îndrăgit când vine vorba de modă. Cine ar fi crezut că ai putea face efectul cu un tricou? După cum se dovedește, poți. Urmați aceste instrucțiuni pentru a obține propriul efect de umbrire.

Sper că aţi găsit utile recomndările noastre şi veţi încerca unele dintre aceste sugestii. Succes!

sursa: https://homehacks.co/creative-ways-to-reuse-old-t-shirts/