15 moduri în care puteți refolosi un scaun vechi

- Advertisement -

Puteți crea niște piese de mobilier uimitoare și cu aspect scump în casă cu câteva scaune vechi. Oamenii își cumpără astfel de obiecte la prețuri destul de mari dar voi le puteți face acasă foarte ușor.

Veți avea nevoie de un scaun vechi, chiar și de cele rupte, pe care le puteți găsi în subsolul dvs. sau la o vânzare de antichități.

Iată 15 idei strălucitoare pentru refolosirea scaunelor:

1)Suport rustic pentru poze

Puteți utiliza spatele unui scaun împreună cu niște tricotaje pentru a crea un suport cu aspect rustic.

- Advertisement -

2)Pat personalizat pentru animale de companie

Paturile pentru animale de companie pot deveni destul de scumpe, dar nu dacă le faci de la zero. Tot ce aveți nevoie este să tăiați picioarele unui scaun, să-l pictați, să acoperiți o pernă veche cu o țesătură nouă și ați terminat! Veți găsi tutorialul despre cum să faceți aici.

3)Stație cu obiecte sanitare pentru pisici 

Modificați un scaun în spate cu un autocolant, unele cârlige și o tijă pentru a ține pungile de gunoi pentru a crea această stație adorabilă.

- Advertisement -

4)Suport pentru ghivecele de flori

Puteți face un suport de flori, folosind niște cleme și șuruburi pentru a fixa vasele pe spatele scaunului.

5)Suport pentru bijuterii

Găsiți un spătar cu găuri în el și utilizați-l ca un suport de bijuterii.

- Advertisement -

6)O masă mică

Tăiați spatele scaunului, pictați-l și folosiți-l ca pe o masă mică.

7)Bancă cu spațiu de depozitare

Atașați câteva scaune împreună, adăugați o pernă și păstrați articolele de sub ea. Obțineți instrucțiunile despre cum să faceți una aici.

8)Suport pentru un ghiveci mare

Tăiați o gaură în mijlocul scaunului și plasați un ghiveciul în interiorul acestuia și folosiți-l  în grădina dvs. Puteți găsi aici și alte idei.

9)Bancă

Această bancă a fost făcută din două scaune care sunt contopite împreună. Aflați cum a fost făcută aici.

10)Suport pentru prosoape

Partea din spate a scaunului dvs. poate fi transformată în acest adorabil suport rustic pentru prosoape. Puteți învăța cum să faceți unul aici.

11)Cuier

Spatele dvs. de scaun de epocă poate fi transformat într-un superb cuier prin adăugarea câtorva cârlige. Obțineți detalii despre acest proiect aici.

12)Hintă pentru copii

Tăiați picioarele scaunului și folosiți scaunul pentru a crea un leagăn pentru copii. Puteți afla cum a fost făcut aici.

13)Raft

Picioarele de pe acest scaun au fost scoase și spătarul a fost atârnat pe perete pentru a crea acest raft cu aspect rustic.

14)Masă

Prindeți două scaune împreună și scoateți jumătatea superioară și înlocuiți-o cu o piesă plată și lungă pentru a crea această masă lungă. Puteți găsi detaliile aici.

15)Poștă

Atașați o cutie de grădină din lemn la spatele unui scaun, scoateți picioarele și pictați-le.  Îl puteți suspenda pe un perete la intrarea casei dvs. și îl puteți folosi pe post de poștă.

sursa: Home Hacks