15 moduri de a refolosi revistele vechi

- Advertisement -

Cu toții cumpărăm reviste noi, dar ce facem cu cele vechi? Aruncarea lor pare a fi greșită, dar păstrarea lor nu va duce decât la dezordine.

Persoane ca Falesha Wojitysiak cunosc problema și sunt aici pentru a vă ajuta. “Din anumite motive, mi se pare greu să-mi arunc revistele vechi”, a spus Falesha. “La început am crezut că îmi duc obsesia cu reviste la un alt nivel. Cu toate acestea, după ce am găsit atât de multe scopuri creative pentru ele, am decis să fiu inteligentă! ”

Ea și ceilalți creatori au venit cu zeci de moduri minunate de a refolosi revistele vechi. Iată 15, pe care pur și simplu o să le iubești.

Decorați-vă vazele

- Advertisement -

Cu toții avem vase de sticlă în plus, de ce nu le oferim o îmbunătățire? Tăiați cuvintele dvs. preferate din orice revistă și folosiți-le pentru a aduce la viața vechea vază.

Fundă decorativă

Puteți adăuga un fler serios în camera dvs., punând câteva funde pline de culoare. Cu ajutorul tehnicii corecte, puteți transforma orice pagină din revistă într-o mică capodoperă.

Mărgele de hârtie

- Advertisement -

Aceasta este o idee minunată! Înfășurați șiruri de reviste în jurul clemelor de hârtie pentru a forma mărgelele și apoi strângeți-le împreună.

Plicuri din reviste

Cărțile poștale nu vin în mod obișnuit cu plicuri, dar puteți să oferiți prietenilor și familiei ceva special. Această idee super drăguță și adaugă o notă personală oricărui mesaj.

Colaj pe perete

- Advertisement -

Tăiați afirmațiile preferate, locurile și celebritățile și le lipiți pe perete pentru a vă inspira. Cea mai bună parte este că puteți oricând să adăugați mai multe sau să înlocuiți imaginile vechi.

Semne de carte

Marcajele bune sunt greu de găsit. Dar dacă faceți una singuri, este garantat să o îndrăgiți. Puteți să le faceți chiar puțin diferite pentru a indica diferite tipuri de marcaje.

Decorațiune pentru lampă

Având un living plictisitor este un coșmar când vine vorba de decorat. Cea mai bună modalitate de a vă asigura că stilul dvs. este unic este să-l faceți voi însuși.

Cadru pentru o operă de artă

Puteți utiliza părți din reviste pentru a crea aproape orice imagine doriți. Puteți chiar să o încadrați și să o puneți pe perete.

Cercei cu diverse texte

Puneți părțile dvs. preferate de text în spatele cerceilor pentru un aspect elegant, ca dintr-un roman. Puteți purta mesajele preferate oriunde mergeți și le arătați lumii.

Bol din reviste

Aceste boluri sunt distractive de făcut, și odată ce ați terminat, le puteți utiliza ani întregi.

Coroană de Crăciun

Există atât de multe idei pentru coroane , pare aproape imposibil să găsiți una care este în întregime unică. Făcând însă una proprie din reviste, vă va ajuta să faceți amintiri valoroase în timp veți avea o casă decorată unic.

Piesă artistică de pus pe perete

Arta de pe perete nu trebuie să rămână în 2D. Această piesă uimitoare vă va oferi o imagine texturată care se potrivește perfect cu decorul dvs. de acasă.

Ramă pentru poze

O imagine este valorează o mie de cuvinte și conține amintiri care vor dura o viață. Nu puteți avea niciodată prea multe cadre de tablouri frumoase.

Oglindă cu pagini laminate

Unii oameni iubesc să se uite în oglindă merită una frumoasă. Dați oricărei încăperi un stil puternic cu această idee unică.

Suport de pahare

Nu puteți lăsa pahare pe suprafeța de lemn a mesei fără a lăsa inele. Această idee este perfectă pentru o modalitate distractivă și ușoară de ai împiedica pe oaspeți să vă deterioreze masa.

sursa: shareably