15 idei creative de depozitare a lucrurilor la intrarea în casă

- Advertisement -

Intrarea este primul lucru pe care oamenii îl văd când intră într-o casă, dar majoritatea oamenilor nu acordă prea multă atenție acestui spațiu. Pantofii și hainele se pot aduna, creând o scenă inestetică și dezorganizată.

Vă arătăm câteva idei minunate de aranjare a acestor lucruri, care vor face intrarea dvs. să fie frumoasă și practică.
Dacă intrarea dvs. în casă este mică sau îngustă nu înseamnă neapărat nu are un spațiu de stocare sau un potențial stilistic interesant.

1. Utilizați coșuri pentru a fi aranjate pe o consolă

Găsiți coșuri de răchită drăguțe ca acestea pentru a depozita pantofi, pungi și alte lucruri pe care le adunăm în locuință. Nu numai că sunt funcționale, dar sunt și frumoase estetic. Acestă idee este perfectă pentru aspectul curat al unei case.

- Advertisement -

2. Etichetați coarda sau cârligele

Acest portbagaj special, folosit de Just A Girl And Her Blog, are o caracteristică distractivă – tabla care îi permite să eticheteze cârligele de pe haină. Puteți face acest lucru și prin crearea de etichete pe suportul sau carligele montate, perfect pentru a marca ce cârlig aparține anumitor membri ai familiei sau unde ar trebui să fie agățate cheile.

3. Utilizați o bancă de depozitare pentru a ascunde pantofii

O bancă de depozitare este o mare piesă de mobilier multifuncțională pentru intrarea dvs. Nu numai că este un loc de ședere în timp ce îți puneți încălțămintea și le scoateți, dar puteți, de asemenea, să vă ascundeți pantofii în bancă atunci când nu îi purtați. Nu te mai împiedici pe acea grămadă de pantofi la ieșirea din casă.

- Advertisement -

4. Încasetați un dulap în perete

Suspensionarea straturilor pe o tijă de tensionare și tratarea tuturor acestor umerase poate fi o adevărată durere atunci când încercați să ieșiți rapid din casă. Profitați de spațiul de perete din dulap și de cârlige. Vizitați My Love 2 pentru a vedea cum se construiește.

5. Creați un spațiu de depozitare și o zonă de relaxare

V-ați gândit vreodată că dulapul dvs. de intrare ia prea mult din spațiu și nu este foarte plăcut estetic? De ce nu faceti o renovare simplă și nu-l transformați într-un spatiu de depozitare și loc de relaxare adorabil? Casa lui Smith a făcut acest proiect uimitor și a explicat cum se realizează pe blogul lor.

- Advertisement -

6. Utilizați un raft IKEA ca depozitare și loc de stat

Dulapurile de rafturi KALLAX de la IKEA sunt uimitoare pentru că se agață de perete și vă puteți depozita cărțile, DVD-uri și obiectele de decor, dar acestea ar putea fi folosite și ca bancă de intrare cu spațiu de stocare. Melo-Drama și-a transformat raftul IKEA în această bancă distractivă și unitate de stocare cu un pic de creativitate. Vizitați blog-ul lor pentru a afla cum.

7. Utilizați un organizator de poștă pentru a depozita pantofii

Vizitați magazinele de lucruri vechi și veți avea surpriza să descoperiți o piesă de epocă ca acesta. Ele sunt perfecte pentru a depozita o mulțime de pantofi, sunt ideale pentru o familie mare, cu mulți copii alergând în și în afara casei. Sincerly, Sara D. a fost destul de norocoasă să găsească această frumusețe.

8. A transforma bibliotecile în „dulapuri”

O altă idee grozavă dacă aveți mulți copii în casă este să folosiți bibliotecile înguste ca dulapuri. IKEA vinde biblioteci înguste care pot fi aliniate și împinse împreună. Veți avea nevoie să eliminați și să ajustați înălțimea unora dintre rafturi și sunteți toți pregătiți! Polka Dot Chair a venit cu această idee grozavă.

9. Faceți un suport pentru cizme

Vremea urâtă cu zăpadă și ploaie înseamnă că veți avea cizme și pantofi umezi și murdari, pe care cu siguranță nu doriți să-i lăsați în casă. Păstrați-le organizate și ușor de preluat prin crearea unui dispozitiv din lemn. Stephanie Lynn vă arată cum să vă faceți propriul suport.

10. Așezați gențile și hainele pe cârlige S

„O geantă pe podea înseamnă să pierzi bani” este o vorbă Feng Shui care înseamnă că nu e bine să-ți lași gențile pe podea. Așezați-le în cârlige S de tija dulapului pentru a le depozita ușor și pentru a le lua rapid când ieșiți pe ușă.

11. Fii inteligent cu privire la spațiul dulapului tău


Asigurați-vă că utilizați inteligent spațiul dulapului dvs. utilizând lucruri cum ar fi cutii de depozitare, cârlige și rafturi. Doar o fată și blog-ul ei vă arată cum a aranajat ea dulapul de la intrare pe site-ul ei. Doar câteva trucuri simple pot face o mare diferență.

12. Afișează flori și plante pe rafturi suspendate


Având plante în interior, adaugă o senzație de prospețime și fericire în casa dumneavoastră. Deci, de ce să nu le afișezi pentru a vedea exact la intrarea în casă? Utilizați rafturi suspendate pentru plante și flori astfel încât acestea să stea într-adevăr la vedere. Vintage Revivals au creat această intrare superbă.

13. Adăugați un raft deasupra hainelor din cuier


Acesta nu este un sfat minunat prin orice cuier, dar este unul foarte bun. Așezați un raft deasupra cuierului sau cârligelor pentru depozitare suplimentară. Puteți adăuga apoi coșuri, plante sau alte elemente de decor.

14. Așezați cârligele pe partea consolei sau a peretelui


Adăugați cârlige în locuri pe care le arunci în mod normal cheile sau pungile. Sunt minunate pentru atârnarea ochelarilor de soare, a rucsacilor sau a acelor pungi de consum reutilizabile pe care mereu uitați să le luați cu dvs. Ceva atât de mic poate face o mare diferență.

15. Folosiți bibliorafturi pentru a organiza corespondența


Folosiți bibliorafturile într-un organizator poștal drăguț cu acest tutorial minunat de la Instructables. În plus, există un raft pe partea de sus pentru un pic de depozitare suplimentară sau un loc pentru a afișa drăguț obiecte de decor sau o plantă.

sursa: https://homehacks.co/15-incredible-entryway-storage-hacks-and-ideas/