14 fotografii legendare care demonstrează că dragostea lui Tom Hardy pentru câini este nemărginită

- Advertisement -

Iubirea față de animale adaugă întotdeauna 100 de puncte bonus atunci când vine vorba de bărbați. Tom Hardy poate fi cunoscut pentru personajele sale brutale, dar el, ca persoana, este mult mai mult decât un actor dur. Își împărtășește pasiunea uriașă pentru câini cu lumea, așa că dacă ești și un iubitor de câini, aruncă o privire la aceste 14 fotografii care sunt îmbibate de admirație reciprocă și cu siguranță îl vei admira și pe Tom Hardy.

Tom împărtășește într-un interviu că, pentru el, câinii sunt cele mai loiale și necondiționate creaturi devotate și chiar le compară cu îngerii .

- Advertisement -

Potrivit actorului britanic , un câine este inima unei familii, iar o casă cu un câine este o casă fericită.

Iubirea actorului pentru câini este cunoscută pe larg de fanii săi, iar Tom o dovedește constant publicând selfie-uri drăguțe cu prietenii săi blăniți pe pagina sa de Instagram .

- Advertisement -
From left, British actor Tom Hardy, Australian actress Emily Browning and Tom Hardy’s dog Woody, pose for photographers at the World Premiere of the film Legend at a central London cinema, London, Thursday, Sept. 3, 2015. (Photo by Jonathan Short/Invision/AP)

Într-un interviu, Tom a mai împărtășit că el consideră că adopția este singura opțiune. Așa s-a întâmplat cu tovarășul lui Hardy, Woodstock, când era un cățel în vârstă de 11 săptămâni, Hardy l-a văzut alergând pe autostradă și nu a putut doar să treacă pe lângă el. De atunci, cei doi sunt inseparabili de mai bine de 6 ani – Hardy chiar l-a dus la premiera filmului Legend în 2015.

În iunie 2017, actorul britanic a împărtășit trista veste că iubitul său prieten Woodstock a decedat din cauza unei polimiozite agresive. Tom a postat o scrisoare sfâșietoare, plină de dragoste și apreciere, unde și-a lăudat tovarășul și a mărturisit că lumea era un loc mai bun, când Woodstock ii era alături.

- Advertisement -

Astăzi, Tom ajută constant câinii fără adăpost să își găsească case și este implicat activ în campaniile PETA . El recunoaște că, oriunde merge, găsește întotdeauna câini neajutorati.

Se pare ca Tom a iubit cainii de cand era mic.