10 produse cosmetice INUTILE pe care nu trebuie să îţi mai cheltui banii.

- Advertisement -

Pe rafturile şi răfutleţele din baia noastră se află o mulţime de produse cosmetice, creme pentru corp, fată, şampane, maşti de par, balsam pentru păr şi multe altele, însă multe dintre ele sunt pur şi simplu inutile şi nu merită să cheltuim niciun leu pe ele. Iată care lista produselor pe care nu trebuie să le mai cumperi de acum înainte.

Scrub pentru buze

Aceste mici cutiuţe cu arome apetisante au rolul de a îndepărta pielea uscată a buzelor şi de a le face moi şi elastice. Ei bine, buzele noastre sunt moi şi elastice, iar scrubul le poate face chiar mai rău. Dacă buzele tale se crapa des, ar fi bine să consulţi un medic.

- Advertisement -

Şampon anti-ageing

Anumite branduri promovează ideea că şi părul îmbătrâneşte. Dacă acesta devine alb, nu înseamnă că este bătrân, nu putem preveni asta cu niciun produs. Aşadar, şamponul normal adecvat tipului tău de păr este perfect!

BB Cream, CC Cream, DD Cream

- Advertisement -

BB Cream (Blemish Balm), CC Cream (Color Control) şi DD Cream (Daily Defense) fac toate acelaşi lucru, reprezintă o bază pentru machiaj, nimic mai mult. BB Cream este un produs japonez, folosit  pentru a ascunde imprefecţiunle feţei, care a devenit extrem de faimos şi de aici au apărut şi cele două, CC Cream şi DD Cream.

Creme şi loţiuni antivergeturi

- Advertisement -

Vergeturile dau bătăi de cap femeilor, însă acestea nu pot fi eliminate decât prin tratamente realizate de specialişti. Aceste creme şi loţiuni antivergeturi nu le vor elimina niciodată!

Creme pentru conturul ochilor

Cu cât cutiuţa sau borcănaşul este mai mic, cu atât este mai mare preţul. Iar cremele pentru ochi nu au nimic special faţă de cremele pentru faţă, poate sunt puţin mai hidratante, însă nu merită să cheltui banii pe ele.

Şampoanele 2-în-1

Conform legilor chimiei acest produs nu are cum să existe. Şamponul curăţă părul şi are o concentraţie alcalină scăzută, în timp ce balsamul hidratează părul. Aşadar, acest produs nu are ce căuta în rutina ta de îngrjire.

Masca pentru păr

 

Fiecare set are 3 produse: şampon, balsam şi mască. Însă, masca are aceleaşi beneficii ca şi balsamul de păr, însă trebuie folosită doar de două ori pe săptămână având mai multe subsanţe active. Aşdar, cel mai bine este să foloseşti ori şampon-balsam, ori şampon-mască.

Crema pentru decolteu

Specialiştii în marketing exploatează fiecare parte a corpului, lansând o cremă specială cu scopul de a face şi mai mulţi bani. Crema pentru decolteu nu este decât o cremă pentru corp, iar liftingul îl poţi obtine doar chirurgical. Foloseşte o cremă bună pentru corp. Este suficient!

Sursa BrightSide