10 moduri creative de a refolosi cutiile de medicamente

- Advertisement -

Mulți dintre noi au sticle goale de medicamente în casă și nu ltiu la ce să le folosească. În loc să le lăsăm să se adune inutil, ce ziceți dacă le reutilizați? Există numeroase modalități de reutilizare a sticlelor vechi de medicamente.

Iată câteva moduri de reutilizare a sticlelor de medicamente la care nu te-ai fi gândit:

1) Loc de ascuns cheia
Ideea această este genială! Lipiți o piatră sau pin în partea de sus a flaconului pentru camuflare. Deschideți cutia și plasați cheia înăuntru. Împingeți-l în pământ sau între alte pietre, astfel încât să pară doar o piatră între celelalte. Veți ști că este cheia dvs. de rezervă și nimeni altcineva nu va bănui o asemenea ascunzătoare.

- Advertisement -

2) Container pentru căști
Împletirea căștilor dvs. poate fi de multe ori enervantă. Acest lucru se poate întâmpla dacă nu le înfășurați cu ușurință. Înfășurați-le cu grijă și plasați-le în interiorul unei sticle vechi de medicamente pentru a împiedica înnodarea lor.

3) Kit portabil de cusut
Sticlele de medicamente sunt excelente pentru a face kituri portabile de cusut. Pur și simplu pop într-un ac, un fir, pins de siguranță, pinii drepți și unele butoane. Poți chiar să faci o bucată de pânză cu un bumbac și să-i lipici în vârful capacului pentru a crea o pernă de prins ace. Puteți păstra unul în geantă sau în mașină.

- Advertisement -

4) Organizator
Faceți un organizator drăguț lângă desktop din unele sticle de medicamente. Decorează-ți sticlele și lipește-le împreună. Apoi le poți ocupa cu lucrurile de birou de care ai nevoie.

5) Kit de prim ajutor
Umpleți o sticlă de medicamente cu unele bandaje și creme de unică folosință cu antibiotice. Vă permite să păstrați un kit de prim ajutor oriunde mergeți. Atașați un inel de capac în partea superioară a acestuia și atârnați-l cu un cârlig.

- Advertisement -

6) Depozit pentru dințișori
Dinții copiilor pot fi foarte ușor de pierdut atunci când cad. De aceea vă sugerăm să decorați o sticlă de medicamente pentru a-i depozita în siguranță pentru zâna măseluță.

7) Container ideal pentru călătorii
În loc să cumparați recipiente pentru produsele dumneavoastră cosmetice unde să plasați crema de hidratare, șamponul și balsamul, mai bine folosiți recipientele de medicamente. Acestea sunt containere de dimensiune perfectă de care aveți nevoie atunci când zburați cu avionul.

8) Loc de depozitat bijuteriile
Păstrați bijuteriile în siguranță atunci când călătoriți. Doar plasați obiectele mici precum inelele și cerceii într-un recipient pentru medicamente. Veți fi sigur că veniți acasă cu ei în acest fel.

9) Păstrează chibriturile uscate
Este important să vă păstrați chibriturile uscate atunci când veți merge la camping sau veți fi în aer liber. Plasați-le în interiorul unui recipient și lipiți o bandă de protecție în interiorul capacului. De asemenea, puteți păstra o bucată de bandă liberă în interiorul recipientului și o puteți scoate când aveți nevoie.

10) Portofel impermeabil
Dacă vă duceți la caiac sau veți fi lângă apă, puteți să faceți un portofel impermeabil. Doar plasați banii în interiorul unui recipient de medicamente și legați un șnur la capac astfel încât să puteți purta în jurul gâtului sau șa încheieturii mâinii pentru păstrarea sa în siguranță. Asigurați-vă că etanșați capacul cu niște lipici fierbinte sau altceva pentru a-l face impermeabil.

sursa: https://homehacks.co/10-ways-reuse-pill-bottles-home/