10 băuturi gustoase și sănătoase care sunt foarte ușor de făcut

- Advertisement -

De multe ori avem de-a face cu vremea caldă și trebuie să găsim un mod să ne răcorim. Din fericire, există multe băuturi sănătoase, de asemenea, care vă ajută să rămâneți răcoroși. Data viitoare când căutați ceva răcoritor de băut, verificați una dintre aceste băuturi ușor de făcut, gustoase și sănătoase.

Aam Panna

Făcut din mango verde, această băutură este renumită pentru capacitatea sa de a ajuta băutorii săi să reziste la căldură intensă, cum ar fi întâlnite în țara natală a băuturii din India. Galben până la culoare verde deschis, băutura este adesea servită cu frunze de menta, o altă substanță cunoscută pentru proprietățile sale de răcire. Găsiți rețeta la Spice and Gravy.

Băutura de portocale, morcovi si ghimbir

- Advertisement -

Pe lângă faptul că vă ajută să vă răcoriți, o băutură care conține portocale, morcovi și ghimbir are o mulțime de beneficii pentru sănătate. Portocalele conțin vitamina C, în timp ce morcovii conțin beta-caroten, un detoxifiant ficat cunoscut. În plus, ghimbirul din băutură vă oferă o circulație îmbunătățită a sângelui. Găsiți rețeta la Create Nourish Love.

Băutură cu kiwi și castraveți

Ambalat cu fibre și vitamina C, o băutură răcoritoare de kiwi și castraveți are și vitamina E, antiinflamator și cupru, minerale legate de scăderea tensiunii arteriale. Castraveții au, de asemenea, proprietăți hidratante importante, perfecte pentru o zi de vară fierbinte. Găsiți rețeta de la Nature & More.

Băutură cu mere și scorțișoară

- Advertisement -

Pe lângă menținerea răcelii, apa de scorțișoară de măr mărește metabolismul, ceea ce ajută la scăderea în greutate. Alte beneficii pentru sănătate ale acestei băuturi includ un risc redus de a obține cancer, hipertensiune arterială și diabet. Găsiți rețeta la Time for Natural Health Care.

Băutură cu aloe vera

Răcorirea și revergorantă, o băutură aloe vera poate ajuta într-adevăr cu digestia. Aceasta include probleme de sănătate grave cum ar fi colita ulcerativă. Alte proprietati importante ale ingerarii aloe vera includ o inima mai sanatoasa si o inflamatie redusa. Găsiți rețeta la Organic Facts.

Băutură de ceai verde

- Advertisement -

Ceaiul verde, una dintre cele mai sănătoase băuturi pe care le puteți bea, conferă o mare varietate de beneficii pentru sănătate, inclusiv funcția creierului îmbunătățită, pierderea în greutate și un risc redus de cancer. Ceaiul verde este de asemenea indicat pentru a ajuta la scaderea colesterolului si pentru a imbunatati fluxul de sange.

Băutură cu ghimbir și mentă

Ca multe dintre băuturile de pe această listă, băut un ghimbir și băutură de menta poate ajuta la prevenirea formării de celule canceroase. Menta are, de asemenea, proprietăți de răcire pentru a vă ajuta să bateți căldura. Ghimbirul este de asemenea cunoscut pentru a ajuta la dureri de cap, dureri articulare și arsuri la stomac. Găsiți rețeta la A Splash of Vanilla.

Băutură cu pepene roșu

Pepene verde amestecat cu menta si apa face o bautura perfecta pentru o zi calda de vara. Revergorantă, această băutură are și multe beneficii pentru sănătate. Pepenele de pepeni conținând citrulină ajută la îmbunătățirea funcției hepatice, în timp ce mentă oferă proprietăți digestive și proprietăți de răcire. Găsiți rețeta de la Divas Can Cook.

Băutură cu zer și mentă

Chemat pudina chaas, zerul condimentat cu menta este o băutură răcoritoare care vă ajută să rămâneți răcoroși. Originar din India, băutura vă poate îmbunătăți digestia și anula unele dintre efectele produselor alimentare indiene picante. În plus, mentă în băutură are proprietăți anti-bacteriene pentru a ajuta la combaterea cariilor dentare. Găsiți rețeta de la Suckhoe & Doisong.

Băutură cu castraveți și mentă

Ambele ingrediente dintr-o băutură de castravete și băuturi de menta au proprietăți antiinflamatorii care ajută la reducerea balonării. De asemenea, puteți adăuga un pic de lămâie sau lime pentru o creștere sănătoasă a vitaminei C. Proprietățile de răcire ale monetării fac din această băutură o modalitate perfectă de a bate căldura verii. Găsiți rețeta la healthier.

sursa: Home Hacks