Părinții nu-și pot crede ochiilor după ce au văzut ce au inregistrat camerele de securitate: câinii ajută un copil mic să iasă din cameră pentru a primi gustări

- Advertisement -

Golden Retrieveri frații Bleu și Colby, AKA Cheese Patrol, nu sunt străini de faimă. Un clip video vechi cu ei, ca pui care înregistrează cina lor, are peste 13 milioane de vizionări pe YouTube, iar acum ei sunt din nou virali, după ce au fost prinși în act făcând o boacănă.

Fetița pe nume Chloe are doar 15 luni și ea și câinii sunt cei mai buni prieteni. Puii inteligenți și-au dat seama rapid că Chloe este mult mai generoasă cu gustările decât mama și tata, ceea ce este un motiv foarte bun să stea cât mai des posibil cu ea! “Colby se așează în fiecare seară sub scaunul lui Chloe”, a spus tatăl Chris pentru Bored Panda. “În ultima vreme a ajuns destul de înaltă pentru a ajunge în coșul de gunoi, așa că scoate granulația și le lasă pentru câini”.

Deci, când se apropie ora micului dejun, iar vechea rutină de a latra în afara mamei și a ușii tatălui nu aducea deloc bucurie. “Când am sosit la ora 6 și nu au fost hrăniți, ei încearcă cu siguranță să se uite”, ne-a spus Chris. Deschizând ușa camerei lui Chloe, se strecoară înăuntru și o trezesc cu linguri și cu nudele blânde. Când se trezește, puii o conduc cu entuziasm în direcția gustărilor.

Mamaa a decis să creeze un videoclip pentru a afla ce se întâmplă și imaginile jailbreak-ului sunt prea adorabile pentru cuvinte. “Cu siguranță știu exact ce fac”, a spus Chris. – Și Chloe îi hrănește cu intenție.

- Advertisement -

Vedeți imaginile de mai jos și videoclipul pentru a vă convinge.

Bleu și Colby sunt golden retrieveri

Acum 15 luni au primit-o pe micuța Chloe în familie și o iubesc de numa

- Advertisement -

Sunt cei mai buni prieteni, mai ales că puii și-au dat seama că Chloe este mult mai generoasă cu gustările decât mama și tata

Într-o dimineață, mama lui Chloe, Nina, a găsit fetița rătăcind în hol

- Advertisement -

Ce au văzut pe camera video a fost dea dreptul amuzant

sursa: boredpanda