Top 10 cei mai norocoşi oameni din intreaga lume

Este greu de stabilit care este cel mai norocos om din lume. Unii au câştigat sume importante, alţii au scăpat la limită din situaţii teribile. Dar  noi va prezentam unele cazuri ale unor oameni extrem de norocoşi, care se pot lupta pentru titlul de cel mai norocos om din lume.

- Advertisement -

Mai jos va prezentam o lista cu cei mai norocosi oameni din lume.

  1. În timp ce grădinărea, Lena Pahlsson a scos din pământ un morcov care “purta” verigheta pe care o pierduse în urmă cu 16 ani. Inelul, creat de Lena însăși, a fost pierdut în 1995, când posesoarea l-a scăpat din greșeală în găleata cu îngrășământ folosit în grădină.

2. Juliane Koepcke a supraviețuit unui accident de avion chiar deasupra râului Amazon în 1971. Fata de 17 ani a reușit să scape din accident cu numeroase vânătăi și tăieturi. După accident, Juliane a trebuit să trăiască câteva zile în junglă printre animale sălbatice, până a fost salvată de localnici. Juliane a fost singura supraviețuitoare din acel avion.

3. Ciclistul olandez profesionist Maarten de Jonge a rezervat bilete pentru ambele zboruri cu companiile aeriene din Malaezia și și-a anulat rezervarea în ultimul moment. Unul dintre avioane a dispărut undeva în Oceanul Indian, iar celălalt a fost gasit în vara anului 2014 dupa ce a fost doborat intr-un mod misterios.

- Advertisement -

4. Reshma Begum era croitoreasă într-o fabrică „Rana Plaza”. A avut norocul să supraviețuiască dupa o explozie , dar a rămas prinsă sub dărâmături. Din fericire, a reușit să găsească niște apă și hrană pentru a supraviețui timp de 17 zile, până când salvatorii au gasit-o.

5. Dacă nu este cel mai norocos om din lume, atunci cu siguranţă putem spune că este cel mai norocos ghinionist care a trăit vreodată! Frane Selak, un profesor de muzică din Croația, a scăpat pentru prima dată în 1962, atunci când trenul în care se afla a sărit de pe șine și a plonjat într-un râu înghețat. Un an mai târziu a fost aruncat dintr-un avion, atunci când ușa acestuia s-a deschis din senin.

În 2005, norocul său a atins un nou nivel, atunci când bărbatul a câștigat un milion de dolari la loto.

6. În 1999, australianul Bill Morgan a fost declarat decedat, dar după 14 minute a revenit la viaţă. Pentru a sărbători acest lucru, Bill a cumpărat un loz răzuibil. Bărbatul a răzuit lozul şi a câştigat o maşină în valoare de 27.000$.

7. Tsutomu Yamaguchi nu numai că a fost martorul b0mbardamentelor din Hiroshima și Nagasaki, dar a și supraviețuit. Bărbatul se afla în Hiroshima într-o călătorie de afaceri atunci când a avut loc explozia.

- Advertisement -

Explozia i-a distrus timpanul, l-a orbit temporar și a avut arsuri pe o mare parte din corp.

8. Steve a crescut fără mama sa și o caută de ani de zile. O coincidență l-a ajutat să-și găsească mama. Steve a început să lucreze într-un lanț mare de magazine și i-a spus șefului său despre lupta sa. Șeful a recunoscut numele de familie al mamei lui Steve, spunandu-i ca mama acestuia lucra la un magazin diferit al aceluiasi lanț.

9. Știați că șansa de a câștiga la loterie este de 1 din 200 de milioane? De fapt, este mai probabil să fii lovit de un asteroid decât să câștigi la loto. Cum ați explica atunci situația lui Joan R. Ginther? Ea a câștigat la loterie nu o dată, ci de 4 ori !

10. Fidel Castro – Omul care nu poate fi uc1s. Când ești urât și iubit în mod egal de milioane de oameni în toată țara ta, o încercare de asasinat ar trebui să nu te uimeasca. Dar agenția de spionaj cubaneză au estimat că Fidel Castro a supraviețuit la peste 630 de încercări de asasinat!